Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobra víla a to prečo ste ho poslali do mexika? :D študium? praca? dovolenka?
šatan má "pokazenú" ruku a gáborík má reznú ranu na kolene, ale tak už je to pozošívané, ale zopár optimistov tvrdi, že možno stihnú ešte nastúpiť (:
no a už tam máme pekne všetkých....
Presne to som pisala bratovi, ze nasi maju chutne outfity :D. On je totiz v mexiku, nevidi to.
To vazne nedojdu??? Netusila som! Ako to?!
inak ma strašne hnevaá,že šatan a hlavne gaborik nedôjdu asi,.... joj, jak sa to všetko dotototo...
mne sa čina velmi pačila (:
no už tam aj tí naši dohopkali, ale ked zatial zhodnotím doterajšiu modru prehliadku, tak tí naši vyzerali celkom dobre, ale aj tí srbi vyzerali fajn, tak pekne elegantne ((-:
Slovenskooooooooooo, dufam, ze kyvas :D
Pamatas sa na letnu olympiadu v Cine? :D Tam co tvorili tie cinske baby tu zivu retaz... najprv skakali o dusu a nakonci ceremonie uy ledva zili, bolo to zlate :D
Hej, Slovaci komentuju najlepsie!
inak, ja obdivujem tých indianov, čo tam stále hopkajú i tých ostatných,...
datelinka, kokosi na snehu nebudu (;
v madarčine? to fakt? ja to tam mam po česky, ale naši lepšie komentuju, tak som znova u "nas" (:
wtf, prepla som na eurosport a ja to mam zas v madarcine :-/. To je snad nejako nastavene podla miest!! Ale preco to mam v madarcine?! Ja to chcem v cestine!! Po madarsky nic nepozeram, kurniiik... este kuknem dalej :-/, slovakom vazne nerozumiet.