Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
však to sa bojím, že bude hneď vysoké skóre :-)) keď prehra tak prehra, ale nech nie je rozdiel enormný :-))
môj ocino mal taký skromný typ, že 10:2, hádaj pre koho :D
asi máme rovnaký tip :-))
však jasné že národnosť nerozhoduje. v spojených štátoch sú všetci prišelci, ale reprezentujú ich vlajku.
len som tým chcela povedať, že niektoré národy sú silnejšie, vytrvalejšie...
ruska, neruska, vyhrala to za slovensko (: joj, to veru hej, dievčence to budú mať s kanadou ťažké a vopred si dovolím tipnúť, kto vyhrá....
:-)) ani sa nečudujem, však je to ruska :-)) oni vedia byť húževnatejší, cieľavedomejší... hokej bude mať ťažký začiatok, kanada a ešte k tomu doma ...
sport.aktuality.sk
ja sa tak teším, teším (: na začiatku ZOH, tak to je čosi krásne.... a vlastne aj v histórii SR (:
datelinka, samozrejme, že rozprávam o tebe :D
no to je pravda, s tou dobrou vílou, ale tak tma je, aj noc je, už by sa mohla prebudiť (:
to komu vravíš, aby nepreháňal, ojka, sebe? :-))
dobrá víla ako správna víla cez deň spí a v noci lieta. dúfam, že sa zas ukáže, keď príde jej čas :-))
veru štatistiku, ale paradox je, že toto je zasa pre iného človeka, čo ma dnes poprosil ((-: datelinka, ale neprehánaj to moc (;
aha, rátaš štatistiku. aj ja budem hádam trochu pracovať :-)