Prečo ešte nespíte?

datelinková

zas si dostal ban?? ani som nepostrehla :-( je mi ľúto.
hej, všimla som si, že je to tu nespravodlivé s udeľovaním radu zlatého banu.... ale nechcem tu o tom písať. práve tí jednoduchší ľudia by si to mohli zle vysvetliť :-))
a ako sa máš denz, do práce sa ešte nechystáš? lebo ja som bola v tom, že si šiel na lyžovačku, keď si sa neozýval :))

Denz.

macca sa dost na mna nalepila a vadim jej......
Meggy ma stale diplomaticku imunitu .
A aj Al..ka napriklad......
Ja ban dostavam a ony maju asi neviem co.
Proste ma to prestalo bavit pri takom jednani.

ojka

ahoj denz (:
fiiha, chlapi nebláznite, rušíte registracie, prestavate sem chodiť, nenechajte sa, prosím vás, odradiť nejakými jedincami....

datelinka1

denz!! čo ťa tak nakakalo že si sem už nechcel ani páchnuť??
ani ja sa neprihlasujem, ale žeby až tak?? no, muselo to byť niečo strašné :-))
to nám nerob, všetci chlapi od nás utekajú :-)

ojka

fiha, tak to teda dúfam,že nás si nechava ako čerešničku na torte a príde aj za nami (:
no pominulé razy som len prepočítavala nejaké príkladiky (pre mňa ľahšie), teraz mám v ruke už rovno jednu seminárku. Treba ju odovzdať v pondelok, lenže zajtra sa tomu nemôžem tak venovať, cestujem a tak,... tak využívam efektívne čas....
ja akože keď môžem a viem, tak veľmi rada pomôžem, niekedy to je "na zcvoknutie", ale keď to prinesie dobré ovocie a viem,že som niekoho niečo naučila, tak je to fajn pocit (:

datelinka1

myslela som, že už to máš :-) ojka, aj tak ťa obdivujem, že takto pomáhaš na úkor svojho času :-)
ja som nedávno odmietla doučovať syna známej... mrzelo ma to, nie som sebec, ale aj tak ma už moje vlastné dieťa málo vidí, tak sa nebudem na úkor vlastného súkromia rozdávať cudzím ľuďom :-(
a ojka, denz je už späť :-)) pobehoval tu po témach... ale aby nás pozdravil, tak to nie ;-)

ojka

ja som sa na tú štatistiku už vykašlala (-:O pokračovanie zasa rano...už mi to s tými číslami teraz nemyslí...

datelinka1

jasné, až sa hanbím, ako sme ich odpísali hneď na začiatku :-))
jejda, niečo vyšlo ako malo, teda nejaký plod mojej práce, dobrý bod na konto :-))