Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nooo, to je tak, ja mavam také obdobia, kedy sa mi bohužiaľ ťažko zaspava ale inokedy, ked sa dá, tak si teda spanku doprajem a bohato (-:O ale tak dnes mám zasa o nejaku pracičku na večer viac,... to je tak, ked ma niekto o niečo požiada a ja neviem povedať vždy nie ...
ojka, ojka, ale však si už chodila slušne spávať, keď si mala po skúškach.... čo sa stalo? kazíš sa nám :-))
no tak nechcela som to až tak expresívne nazvať, že revem, ale vlastne hej,... ja to len tak jemnejšie volám (; ja som inak strašná citlifka (-:O teším sa s ľudmi, ktorých nepoznám, plačem s ľudmi, ktorých nepoznám, no neviem, mna sa to jednoducho všetko nejak dotýka.... čo už so mnou
5 hodin? to je celkom slušné číslo (: ja to dnes vidím znova na dlhú noc....
ja som spala 5 hodín :-))
no nehoda hrozná, nechápem prečo tam nemali aspoň vyššie plexisklá, aby sa šmýkal ďalej po dráhe. škoda že až po tragédii sa prehodnotia riziká.
na druhej strane, keď sa jeho kniha života mala skončiť na 21. strane, dostal takú česť zahrať posledné dejstvo práve na veľkolepej udalosti.
ojka, ty si slzu vyronila, ja revem pri všetkom...
garou, on je fajn spevák najmä kvôli tomu, že on sa vie veľmi dobre vcítiť do piesne, on ju prežíva naplno. aj keď ja tam stále vidím masku quasimoda :-))
datelinka, ja som si lahla asi okolo siedmej a pred pol deviatou som lietala už po dome (: no jo, garou bol elegán, tak niektoré slečny vyzerali ako vyzerali, ale tak mali sa už nejak zariadiť, čo už. Ja som bola dnes v meste za sesternicou s niečím pomôcť a aj fašiangové príšerky som videla (: nooo, kratko spala? to je kolko? (:
dobra vila, ja ak mam pravdu povedať, tak ja som aj nejaku tú slzu vyronila, kvoli tej strašnej nehode.... joj ):
mna len zaujíma, kde ja budem tú ZOH sledovať a hlavne to krasokorčulovanie, ked zajtra odchádzam na internát a budem tam skoro 2 týždne, ach jaj...
ojka, dobrá víla, vy ste kedy spali??? lebo ja som spala krátko, ale čo vy? také obetavé ...
Mne bolo strasne ludi toho Gruzinca :((. Videla som zaznam, ako sa vykotil zo sani a z celej drahy, strasne, taky mlady clovek, mal iba 21, je mi ho strasne luto :((. Ach jaj...
Uz sa tesim na sutaze, len to bude zaujimave pozerat, haha...nasi to budu asi s dnovym oneskorenim davat, teda aspon tie discipliny, co pojdu vecer, teda asi drvivu vacsinu, heh. Strasne sa tesim na krasokorculovanie a velmi by som chcela, aby nasi postupili co najdalej v hokeji, joooj, tak velmi...
ojka, videla som len úryvky, teraz ide záznam, tak možno pozrieme, aj keď už chceme ísť von konečne :-) ae to málo čo som videla sa mi páčilo :-) a vieš že sa mi páči všetko čo sa aspoň obtrie o francúzštinu :-)))
ojka, ale tie ženy čo spievali, v tých šatkách bez rukávov.... brrrrr, garou mal aspoň kabátik :-))
tak predsa to bol on (: nesplietla som si ho (: datelinka, tak aj tebe sa pačilo?
och, aj zvonára som videla a počula spievať na ceremoniáli :-)) pekne, s titulkami v dvoch jazykoch premietanými na ľadovom povrchu :-) zaujímavé, veľkolepé :-)