Prečo ešte nespíte?

ojka

ale mal v uchu (ušiach) naušnicu, tak čo ty vieš.... ale tak táto časť s tým počasím sa mi obzvlasť pačila (:

dobra vila

To bolo troska odveci, a tuto som nepochopila, ze ten lietajuci chlapec mal prezentovat zivot DIEVCATKA na prerii, no chapes to?! :D Bud treskol komentator uplne haluz, alebo to maju akesi nedomyslene :D

dobra vila

To bolo troska odveci, a tuto som nepochopila, ze ten lietajuci chlapec mal prezentovat zivot DIEVCATKA na prerii, no chapes to?! :D Bud treskol komentator uplne haluz, alebo to maju akesi nedomyslene :D

ojka

no tak je tam tých častí 6, teraz ide tretia a každá má 10-15 min na prezentáciu,.... aj ked mna tie husličky tiež viac ťahali do írska (: ale tie javorové listy boli pekné...

dobra vila

Hm, co ma toto spolocne s kanadou? Aj tak mi to pride skor typicke pre irsko, aj s tymi huslami... s kanadou sa mi to absolutne nespaja... Tohto je troska vela, ved uz kolko tam poskakuju,ach.

dobra vila

Ani mne sa nepaci :-/, vlastne cela ta pesnicka je otrasna... nezazivna, nie?
Hm, s tym bratom, nieco tak medzi :). Nie je tam prvy raz.
Ta pesnicka ma nici...

ojka

och, no toho adamsa tam celkom vítam, ale taaaaa, oneeeeee, furtado,joj, nejak mi tam nepasuje (: ja viem, som strašná, čo už so mnou ....