Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no nič, na ten hokej sa dívať nedá, počítanie som zasa odložila,a tu už je nejak tichuúčko, tak ja sa zasa niekam odoberiem (: majte sa kraásne....
ou, fíha, tak to aby ste pomaly chystali svatbu, ja som si bola umyť zubadlá, ked som si davala prestavku medzi kapitolami , čo som kontrolovala ((-:
och, som si spomenula na naše hokejistky, nechcela by som byť na ich mieste... /-: zatial sa to veru rysuje na veľku prehru....
8338
čistím chrup :-)) a pomaly fakt pôjdem, nemôžem takto ponocovať, tým sa môj stres z nasledujúceho hektického obdobia nezmierni, naopak, bude sa len stupňovať...
teraz pozerám na FB, tak moja neter, šestnástka má uvedené v profile, že je zasnúbená s jedným chalanom :-))) ach tá pubertaaa!!!
dobrú noc denz, a peknú nedelu prajem (:
datelinka, aj ty sa už poberaš?
dobrú noc, denz. a prídi zas :-)
aj ja pôjdem pomaly do postele.
No nic idem ja snivat:)
Dobu noc vam prajem:)
no ja tie lieky neberiem:)
a viem,ze plavanie by bolo fajn......len nestiham to .....mam 2 hod. vychadzok a to je malo.
Preto by som rad zmenil aj neurologa a pozistujem dalsie moznosti liecby.
ja ignorujem lieky, ale ja som zatiaľ žiadne vážne nemala predpísané, iba atb :-) ale nerada sa kŕmim chemikáliami. aj bolesť hlavy si radšej pretrpím...
ak máš bolesti, nemal by si toľko sedieť pred pc, to určite nerobí dobre krčnej chrbtici. plávať chodíš?da
:)
lyzovacku:)))
no.........padlo by to vhod:)
v pondelok idem na kontrolu,ale nic moc nejake zlepsenie,tak neviem.....
Zrejme pojdem za inym lekarom.....tlacit do seba stale nove lieky bez nejakeho lepsenia.......