Prečo ešte nespíte?

meggy10

denz, tak sa hnevaj, ale nespominaj mna, ja som ti len odpovedala na tvoje provokacie, ze nedam ti meno mojho celustneho ortopeda.

ojka mas recht:D

ojka

ja neviem, nechcem sa staviať ani na jednu stranu, keďže som dané príspevky nečítala. Ale myslím,že teraz keby sa tu ludia navzajom začali obvinovať a osočovať,ako to bolo, tak by to aj tak k ničomu bohužial neviedlo.

Denz.

meggy- hlavne,ze ty si tam kvakala dalej a teba to minulo,ze????
Aspon nekecaj,ze spravodlivo!!
Ale ty mna nenastves.
Ja sa hnevam na maccu.

meggy10

ahoj ojka, nie nevstala som, lejn ked pridem tu a precitam co tu pisal je mi smiene, neznasam nespravodlivost, ban dostal zasluzene.

ojka

ahoj meggy, nevstala si dnes s nejakou podraždenou náladou? (; no tak, nenarážajte zasa do seba a hned takto na "začiatku" dňa. (;

ojka

ja som sa tiež utešovala tak, že u nás ženský hokej ešte len začal kvitnuť, tak by bolo asi čudné sa porovnávať s ostatnýmni krajinami a hlavne kanadou (: nevadí, snažili sa, vyskúšali si, majú o skúsenosť viac (:

meggy10

denz nekecaj o nejakej imunite, ban si dostal pravom a kto neveri nech cita, ale uz aj tak vymazane, ale aspon to co napisala macca.

datelinka jednoduchsich si myslela mna?

datelinka1

bože, hrôza fakt, jednak je ten hokej nejaký pomalý, mäkkký a jednak tie naše reprezentantky.... no keby sa mali kvalifikovať, tak v kanade pohoria na lokálnej úrovni :-) ale nevadí, nemáme takú históriu ženského hokeja, takú základňu, takých trénerov....