Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
denz, tak sa hnevaj, ale nespominaj mna, ja som ti len odpovedala na tvoje provokacie, ze nedam ti meno mojho celustneho ortopeda.
ojka mas recht:D
ja neviem, nechcem sa staviať ani na jednu stranu, keďže som dané príspevky nečítala. Ale myslím,že teraz keby sa tu ludia navzajom začali obvinovať a osočovať,ako to bolo, tak by to aj tak k ničomu bohužial neviedlo.
meggy- hlavne,ze ty si tam kvakala dalej a teba to minulo,ze????
Aspon nekecaj,ze spravodlivo!!
Ale ty mna nenastves.
Ja sa hnevam na maccu.
ahoj ojka, nie nevstala som, lejn ked pridem tu a precitam co tu pisal je mi smiene, neznasam nespravodlivost, ban dostal zasluzene.
ahoj meggy, nevstala si dnes s nejakou podraždenou náladou? (; no tak, nenarážajte zasa do seba a hned takto na "začiatku" dňa. (;
meggy- nechcem dalsi ban,ale asi vies co by som ti napisal.
no......jednoduchsi.....to sedi :)
ja som sa tiež utešovala tak, že u nás ženský hokej ešte len začal kvitnuť, tak by bolo asi čudné sa porovnávať s ostatnýmni krajinami a hlavne kanadou (: nevadí, snažili sa, vyskúšali si, majú o skúsenosť viac (:
denz nekecaj o nejakej imunite, ban si dostal pravom a kto neveri nech cita, ale uz aj tak vymazane, ale aspon to co napisala macca.
datelinka jednoduchsich si myslela mna?
bože, hrôza fakt, jednak je ten hokej nejaký pomalý, mäkkký a jednak tie naše reprezentantky.... no keby sa mali kvalifikovať, tak v kanade pohoria na lokálnej úrovni :-) ale nevadí, nemáme takú históriu ženského hokeja, takú základňu, takých trénerov....
ja som vedela, prečo som ten hokej nedopozerala :D