Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika:)
ja neoslavujem:)
ja ho mam stale:)
Si velmi nestastna vo vztahu?
Nema to buducnost podla teba??
Fakt sa nic nezmenilo na spravani manzela?
mmm,dnes asi vsetci oslavuju Valentina,tak tu nikoho niet.Ale to je dobre.
ojka,chodili sme domov v lete.1x do roka.Vraciame sa domov vsetci.
darika, buducnosť len tvoju a synovu? ): manžel sa teda vobec nechce vratiť? ako ako často chodievate na slovensko?
no,my mame stale nejaky problem,len ja som sa snazila ho stale potlacat,takze ked sa vratim domov,uz budem riesit buducnost,ale len mna so synom.Takze tak nejak.Uz nevladzem dalej.
A Denz,na ten kamen sa naozaj tesim,ako ho zhodim zo seba.Prve co urobim,ked vystupim z lietadla,klaknem si na zem a pobozkam ju.
datelinka, to je super, že tá bolesť je už fuč (:
darika- o mesiac sa vracias na Slovensko?
Ulavi sa ti doma.....tomu ver.
Bol som v Anglicku a ten pocit pri navrate na Slovensko......to nikdy nezabudnem. Akoby mi tazky kamen spadol a neskutocne prijemny pocit.
Nech ti to rychlo ubehne.
darika, stále asi riešite svoju budúcnosť? je to ťažké, v tomto sú ženy trochu iné ako muži, my máme radšej istotu, zázemie, muži sú dobrodruhovia, menej hľadia na riziká...
Denz
to je ok,ja si tym prejdem.Len uz nech som doma.Vyzera to tak,ze uz bud mesiac,tak sa modlim.
ojka, už som ti chcela skôr napísať, vďaka za opýtanie :-) krk bolel kruto dva dni, na tretí som ho cítila pri prudšom pohybe a na štvrtý som už takmer zabudla, že mi niečo bolo. tak super, že to prešlo bez rehabilitácie :-)