Prečo ešte nespíte?

darika

Neurobim to Denz.Vies preco?Lebo som to urobila niekolko krat.Naletela.Aj na kolenach bol,aj plakat vedel.Vtedy,ked sa o mna bal,tak si uvedomil.Ako som ti pisala na mail.Az vtedy si uvedomi,ked je neskoro.Ale ja nebudem denne cakat,kedy mu zase preskoci a kedy si potom zase uvedomi.Ja chcem klud.A vies co,uz nechcem vidiet v zivote ziadneho chlapa blizsie ako na 20 cm.

Denz.

Darika- rodina je zaklad:))
si ma neskutocne potesila,ze ako sa sprava tvoja rodina.:)
Darika,bude dobre....
A uz to je na tebe ako a co..........
Jen sa nedaj presvedcit recami o tom,ze sa zmeni....
Nenalet na tie keci,pls.

darika

Tak moja rodina bude stat pri mne vzdy.Nech sa stane cokolvek.Moja mama si presla este 100x horsim a nedovoli,aby som sa takemu niecomu len priblizila.Ona ho ma ale velmi rada,pretoze on je taky herec,akeho svet nevidel.Ale mama zase veri mne a vie,ze by som jej neklamala.
A nepisala by som ti ani teraz,ani predtym,keby som ti neverila.
Bude dobre,to viem.Ja ked si nieco zaumienim,idem aj cez mrtvoly.

Denz.

darika- sorry,prides mi ako super priatelka a osoba ktoru poznam prilis dobre.......chcem aby si bola stastna a nie len ty. Aj ked sme sa nikdy nestretli....mam pocit,ze sa pozname ako brat a sestra.
Vsetko je v tvojich rukach a verim,ze uvazujes racionalne a v prospech synceka.
Moj nazor nie je dolezity.......to musis v prvom rade ty pocitit a zariadit si zivot.
Ja som sa len snazil napisat moj nazor a mam preskakane nieco.
Chcem aby si bola stastna so syncekom .
Verim,ze s vlastnou rodinou nemas problem ......a pomoze ti prekonat to najhorsie.

darika

Denz,mas pravdu.Ja uz nebudem verit a lutovat.Zacnem konat.Volala som teraz so sestrou a uz som dala vsetko von.Nemam komu tu a nechcem z rodiny nikoho zatazovat,kym ladmi nepohnem,aby som len netrieskala do vetru.Vzdy ma ukludnis a presvedcis aby mi to pomohlo.Dakujem.

Denz.

Darika- hlavne nikdy neber vztah ako nieco co musi ostat ako posvatne..........
Je vela zien co v takom vztahu ziju a trpia nie len ony ,ale aj deti.
Uvedom si,ze mas pravo na stastny zivot aj ty.
Rozvodom sa konci nestastie,ale nie zivot......
www.youtube.com

Denz.

Darika- a zavidiet mi nemusis.......
nie je to vsetko tak ako pisem.....aj ked .......chcel by som aby to take bolo.
Zivot prinasa aj dobre a aj to zle.
Ja sa snazim tvarit ako uplne stastny clovek......,ale taky neexistuje.

Denz.

darika- je to ozaj magor.
Mozem ti povedat nieco co si naozaj myslim a cim som presvedceny???
Budes ovela stastnejsia bez takeho hlupaka.
Vela krat je vychova dietata na lepsiom zaklade bez otca ako s nim.Ak nevladne harmonicky vztah .....stale si to odnesie dieta .
A deti su prilis vnimave a my si to ani neuvedomujeme.
Darika.....verim,ze sa rozhodnes najlepsie ako sa da a to hlavne pre svojho synceka.

darika

Denz,ani nevies ako ti zavidim.Ked som to precitala,co si napisal,slzy sa mi vytlacili.Je to este horsie ako bolo.Uz sa tak chova aj pred synom.nema zabrany.Vcera sa dokonca pred nim na mna aj zahnal a povedal,ze som mu znicila cely zivot,ze aky je sprosty,ze si ma zobral.Hodinu som maleho ukludnovala,co tak plakal,ked to pocul.Preco to robi pred nim?Ved ja ho uz neoklamem,nech poviem cokolvek.Mne nie je luto mna,ale toho maleho.
Denz,uz to chcem mat za sebou.