Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No,tak s tou mladostou by som to az tak vazne nebrala,pretoze ja sa uz medzi mlade neradim.Ale citim sa tak.
nie, darika, to bola narodeninová oslava :-) my valentína nejako neslávime :-) nemám rada také umelé sviatky. viac sa mi páčia tie naše historicky zaužívané.
darika-
sama uz nikdy neostanes......mas krasneho synceka.
A podruhe si mlada a mas kopec casu na krasnu lasku......
Je to len na tvojom rozhodnuti.
datelinka
moc dakujem aj tebe.Uz to nejak vydrzim.Budem sa chovat,akoby sa nic nestalo.Musim kvoli malemu.teda,pre mna je stale maly.Bude mat 10 v lete.Viete co,denz mi dodal dnes taku odvahu,ze ja sa vlastne tesim na ten zaciatok vsetkeho.Bude to tazke,ale potom uz bude dobre.Naozaj sa tesim na to.S krpanom som sa o tom rozpravala,je mu to luto,ale povedal,ze on nechce,aby som bola ja smutna a tak ma bude stale rozosmievat,aj ked ostaneme sami.
A DENZ,vies co?Nechcem ostat sama.Aj ked to tak teraz citim,ale nechcem.
Datelinka,co to bola za oslava?Valentin?
ach, my sme sa teraz vrátili z oslavy, síce som nepila alkohol a už čítam denz, že rodina je rozklad :-)
darika, súcitím, chápem ťa. si silná, zvládneš to a zvládneš to tak, aby sa to čo najmenej dotýkalo syna. koľko má rokov? chce sa mi plakať, keď si pomyslím na to dieťa v takom citlivom období ... manžel je sebec a "inteligent", keď nevie podržať svoj hnev a vyriešiť to medzi štyrmi očami.
vysvetliť by si to synovi musela tak či tak, ale nie prostredníctvom takých excesov. držím silno silno prsty, nech je to za vami.
darika- vana je najlepsia procedura na problem:)
vlastna skusenost:)
ja vo vani zabudam na vsetky problemi a oslobodzujem sa od realneho zivota.
no horsie je to v dalsi den.
no,prislo mi domov dieta od kamarata.Bol tam od obeda.Rano vstal,teda skor na obed,najedol sa a zmizol.Potrebujem mu nejak vysvetlit o co islo vcera,ked sa dialo to divadlo.On potom zaspal,chudatko.Najlepsie si my dvaja pokvakame,ked je on vo vani a ja sedim na zemi.To sme najvacsi kamarati vtedy.Neviem,ta vana asi ma nieco do seba.
darika:)
:)
som rad,ze mas zmysel pre humor :)
myslim tych,co mi budu chcet vliezt pod kozu.Alebo pod suknu? :-)
darika- aj ja som v ohrozeni??
Dufam,ze tym nemyslis vsetkych chlapov:/