Prečo ešte nespíte?

datelinka1

presne tak, aj ja si vravím, že by som si tehotenstvo a materstvo tak neužívala, keby som mala 19. a tiež som bola už bohatšia o mnohé skúsenosti. ani teraz sa však nehrám na šialene dospelú, na ihrisku zapadám medzi mládež, v detskom kútiku sa nechávam strhnúť, z detských atrakcií mám minimálne takú radosť ako moje dieťa a v detskom bazéne, kde je voda sotva po kolená si zapotápam, zašpliecham, vyšantím lepšie ako v olympijskej 50-tke :-)))

ojka

datelinka, darika, lúčim sa už s vami, nechce sa ni síce, ale musím už niečo so sebou robiť,... dobrú noc vám (:

darika

ja si myslim,ze sa na vek netreba pozerat,ale na telo.Su zeny,co su ako 30-tnicky aktivne,plne zivota a su 20-tky,co uz umieraju zaziva.Ziadny pohyb telo nema a bla bla bla.Takze ja si myslim,ze sa netreba nikam ponahlat.Zena vie kedy je cas.A cim neskor,tym viac si to uzije.

datelinka1

darika, ja som mala 31 preč :-)) a vraj od 32 je staršia prvorodička, no stihla som to len tesne, tesne :-)))

ojka

darika, tak to bolo od neho dosť blbé,...
no rozpravali len tak okrajovo, všetko má svoj čas, netreba sa nikam ponáhľať(:

darika

datelinka,ze dost rokov...Ja som mala 27 ked som rodila.To je dost rokov!Ale som rada.Som si aj uzila a aj bola pripravena.
Ojka,uz ste sa s priatelom rozpravali na tu temu?Ja som sa nikdy nechcela.Jeden,co som mala v 18-tich,mi povedal,ze ja budem radsej,ked porodim psa.

ojka

ako krásne si to datelinka napísala, titul - MAMA (: ale tak máš pravdu...
ja už len ked prejdem okolo nejakého kočíka, tak sa usmievam... a priatel tiež, ale ten sa skôr usmieva zo mna (((-:

datelinka1

darika, ja sa tiež smejem, že hádam do 15-tich nebude chcieť spať pri mamine. ale ja ho posielať preč nebudem, kým to sám nebude chcieť. a potom mi bude smutno. a možno príde ďalšie bábo :-))
ja som sa bránila tiež nejako myšlienke, že raz mám byť mamou :-) a to som už mala dosť rokov... a potom to raz prišlo a už som sa nevedela dočkať. je to to najkrajšie, čo môže človeka postretnúť. najkrajší, najcennejší titul - MAMA.