Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
o zene sa vacsinou hovori,ze ked meni nejaku cas zivota,meni uces.A ty si urobila poriadnu zmenu.
datelinka ja osobne keď vidím "vyrehotaného" pridám sa a zjavne tak robia aj iný...furt sa chechcem, na čo som sa to zas dala :-)
takže takto
pôvodne dlhlé (po pás - blond-bez ofiny-vlnité)
teraz hnedé - tak po lopatky- zvláštne hniezdo pripomínajúce ofinu :-)
akože dobré, ja sa cítim tak na 10, rehocem sa aj keď zrovna nevidím svoj obraz, možno zajtra budem plakať, ja neviem, ale dnes ma nikto zo známych nespoznal...sranda
katalinka
si dala len upravit alebo zmenila strih uplne?Tak sa ides dnes aj ukazat svetu?
ooo, katalinka, opíš svoj účes a aj dôvod na úsmev pozorovateľa :-)
zdravím všetkých nespáčov, dúfam,že ste dnes mali kráááásny dník...
ja som dnes bola u kaderníka a tušim sa na mňa bude vééééééľa ľudí usmievať :-)
ale život je zmena
halooo
ja som pred chvilkou dodobala so sestrou a vraj ma 3 banky,2 veeelike fabriky a par ludi,co im ksefty velmi idu.Takze som to dala zrusit.Lepsie osobne ako takto a tu.Joj aka som rada.Dokonca v jednej banke povedal,ze ked bude treba ze aj zasponzoruje.Na svete su aj uzasni ludia.
no ja som aj na ulici detom nadavala,ze su ku..y
Vtedy ked sa nepozdravili.Ale mne to trvalo kratko.Len vsetko som vedela.Ani neviem odkial.
to si mala dobrý slovník na ten vek. ja sa pamätám ako som prvýkrát priniesla škaredé slovo zo škôlky... mama mi vysvetlila, že to je veľmi škaredé a neviem čo, ale ten pocit previnenia, čo som spravila, ten bol hrozný. plakala som sama v tmavej izbe... čo ja viem koľko som mala, 4 roky? :-)
tak na to,ze mne v mojom zivote chybal chlap,tak ja som mala uzasne detstvo.Ja niekedy az nerozumiem ako to mama sama z nami zvladla.Aj na dovolenky sme chodili,aj auto si kupila...No,tahala 2 roboty.
Aj babku som mala zlatu.Ked som k nej chodila,tak som ju vzdy vraj do p..e poslala,lebo nemala zuby a ja som jej nic nerozumela.To som mala 2-3 roky.