Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika, však ojka ešte je dieťatko, má 21? ja som v takom veku vyzerala na 14 a pol :-))
Tery- Terasa......hmm....zvlastne myslenie ohladom dva a pol rocneho dietata.
darika, nie vôbec, rano si môžem aspon dlhšie pospať :D , to bývalé spolubývajúce vstavali aj o pol hodinky skôr, aby sa stihli namalovať, a ja som si ešte spokojne odfukovala,....ja chodím tak naprírodno a ešte k tomu niekedy strapatá do sveta, tak je zo mna taká "divožienka" ((-:
ojka
ty sa nelicis?No,musis mat velmi mladu tvaricku.Ja sa musim,ale len ked niekam idem.Nie stale.Nech idem ale niekam na vecer,to som jak obrazok. :-)
Ale nie,ale musim.Ja mam taky ksichtik,ktory tie farbicky uz potrebuje.
ja si seba neviem predstaviť s makeupom (((-:
ved to.Preto ja nedovolim detom,aby mi hovorili teta.Mna vsetky deti na svete volaju po mene.To mam pocit,ze som mladsia.
Presne,deti ma robia mladsou.Nie make up.
no tak oproti nemu,.... to vieš, on malý štupel, on to vníma všetko inak, pre neho to je taká teta... (:
prave som ukazovala moju najkrajsiu herecku synovi a on mi povedal,ze je pekna,ale stara.Boze,ako to to detske oko vidi.No,aka stara ja musim byt pre tych mladsich.Ach jaj
Inak bola to Michelle Pfeiffer
hm, datelinka, tak to tam máte asi tiež riadnu "kulturu", to už aby sa návody písali aj na WC, ked to ludia normálne neovládajú....
uha, tak to je tiež dost zaujímavé, ale už som aj tak rozmýšlala, že ak sa budu zajtra umývať a zasa tam nechaju to kvantum vlasov, tak pôjsem zasa za nimi, nech sa už hnevaju kolko chcú a nech mi je potom ako kolvek trapne, ale takto sa moc fungovať nedá....