Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no,tak takto nejak funguju irky.Oni su humusacky a ked im chces ulahcit,tak to vyhodia.
snaha bola, košíček pred sprchovaním vybrali,umyli sa a dali ho nazad.... niektoré myšlienkové pochody jednoducho nechapem, nad moje sily...
to su take kosicky na odtok.Ako do kuchynskych umyvadiel.Ja to mam tiez,lebo...jak mne padaju vlasy...
akože ja som im to chvílu tolerovala, lebo som si myslela, že si prídu po sebe upratať, ale akože ja som sa chcela isť večer osprchovať no a nedalo sa, a raz nám už takto aj vaňu upchali, lebo oni maju veľmi dlhé vlasy a často im padajú, takže je to des, .... no tak som im bola dohovoriť a nakoniec som bola ja ta zlá,... takže ked som sa chcela umyť, musela som aj to kvantum vlasov z odtoku povyberať čo sa dalo, brrrr, nechutné.... zasa aby som kupovala nejaku žieravinu,....
bolo to až také zlé?
ojka
nenavidim vlasy po zemi,nenavidim vlasy po obleceni,ale...ide ma rozdrapit,ked su v kupelni.
ojka, u nás v práci na dámskych toaletách niektorá "dáma" netuší, na čo je vedľa misy WC kefa .... takže tak.
darika, hej, presne, vlasov sa to týkalo :D dievčence nevedia dodržiavať určite návyky, keď sa umyjú a tá kupelka potom tak patrične vyzerá, tak som im jemne naznačila, že by si mohli po sebe popratať a nakoniec sa ešte aj urazili....
ja som si takto dala pred 2 rokmi ostrihat vlasy z pol chrbta,po usi.Som plakala celu dovolenku.
No,dorastli
potom som asi muž :-))))))))))))