Prečo ešte nespíte?

datelinka

darika, moje kamošky už majú tiež také veľké deti, 14, 15- ročné... ale zas väčšina má deti predškolského veku :-) mňa robí mladšou určite tiež dieťa, pretože je to drobec, robí ma mladšou nielen fyzicky, ale najmä psychicky.

ojka

datelinka, nevolaj ma dieťatko (((-: to znie ako 5-ročná (; aj ked je pravda, že napr. cez leto som bola raz ocinovi kupiť víno na oslavu a teta v obchode mi nechcela veriť kolko mam rokov, vraj by mi typovala 14-15 :D tak som sa trošku pobavila a povedla jej, že pre pokoj v duši jej aj občianku ukážem (:
darika, ja mám vlasy zaza rovne(záleží od počasia) a dlhšie a nejakmim je fajn, ked su len také rozpustené,... (:

datelinka

help, zvlášne myšlienkové pochody u tery.... ja tiež prebieham z témy na tému, ale nie až tak ako ona :-))) sex stránky vs. cikanie :-)))

datelinka

ojka a vravím že mi dosť pripomínaš mňa v tvojom veku :-)) ani ja som sa nelíčila vtedy :-) a plno iných vecí, ktoré si spomínala, som robila kedysi presne ako ty. ale teraz som už úplne iný človek :-))) nejde o zmenu k horšiemu či lepšiemu, teda nie nahor ani nadol, vnútro ostáva viacmenej rovnaké, len obal je trochu deformovaný, trochu preispôsobený dobe, požiadavkam na mňa kladeným a veku :-)))) asi mi nerozumiete.... nevadí.

darika

No,strapata som aj ja stale.Ja mam vlasy kucerave,takze ich necesem.
To si mi pripomenula,ked som ja chodila na strednu,staci,ked sme mali mihalnice a uz nas poslali k umyvadlu.To bola hanba pred tymi chalanmi,ked sa to nedalo zmyt cistou vodou.