Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie, už sa neučím, nemám na to nervičky teraz, som si bola dať sprchu po menšej výmene názorov so spolobývajúcimi, tak sa musím zasa nejak dobre naladiť (-:O
-odkaz odstránený-
lokse
-odkaz odstránený-
a prave preto som to tu ja moc nechcela,ale tak bolo mi jej luto,tak som jej povedala,ze aspon skusim.Prave,ze aj ona pozna pripad,kedy sa to zneuziva.A je to dokonca jej,teda nasa znama.Jej syn je uplne v poriadku a ma aj invalidny,aj peniaze berie,aj preplatene este viac ako my a dokonca,ked behala za firmami,tak jej vela povedalo,ze uz davaju tej babe.Je mi z toho do placu.Ten chlapec je uplne v poriadku.Neviem nic,co by mu bolo.Preto to nechcem moc vytahovat na povrch,lebo mi moze este niekto napisat,ze pojdeme z tych penazi na dovolenku.A to by som dostala ban na dozivotie. :-)
Denz
robim hranolky
Datelinka,vies co su lokse?
darika, my tu máme v susedstve dvojčatá, tiež asi s DMO, zlaté dievčatá, už majú cca 12 rokov a ešte mladšieho zdravého brata. bavíme sa s nimi, aj môj malý ich berie prirodzene, aspoň máme integráciu v praxi :-)
čo sa týka 2%, poznám zo svojho dosť blízkeho okolia prípad nepekného zneužitia ľudskej dôvery a ochoty pomôcť. ale nebudem tu o tom písať. treba byť trpezliví, nech to nevzdáva sestra, nech nenásilne osloví ľudí, aj firmy, aspoň mailom a uvidíte, babka k babce ...
boze baby...to sa vsade chodi do skoly do vecera?Ved to kedysi nebolo.Ja tomu nerozumiem.
Ojka a teraz sa ucit?
ahojte (:
datelinka, dnes ti veru sumárum dňa neviem urobiť, poobedie som bola v škole, až do teraz (:
aj som na to myslela,ale...vies,ja moc nechcem na toto tlacit.Admini mi dali povolenie a ked to nema ist samo,tak to necham tak.Som aj volala so sestrou,tak mi chudatko plakala,ze aj ti,ktori si myslela,ze zacali habkat.Lenze ja som jej vysvetlila,ze ludia uz roky davaju na jedno miesto.Rodicia na skolky,sportovci klubom,ved to je normalne.Boze,aka som bola hnusna,ked chcela ist prec.Nakoniec isla a ku detom prisla moja mama,jej sestra,bratancova zena s dcerou,aj starku tam odniesli,takze...ani necitili,ze mali deti a sestra si trosku vypla.Ona ma toho naozaj dost.Ach jaj.
Jezisi,ja ked zacnem dobat,mne sa papula nezastavi.
nevadí, darika, treba sa snažiť a urobiť pre vec maximum, aspoň niektoré semienka padnú na úrodnú pôdu :-) len tú tému musíme vždy posunúť trochu vyššie :-)
ahoj datelinka
no,my sme tu aj varili aj hluposti vystrajali
aky si mala ty den?
inak diky za prsty,ale...ludia su dost nedovercivi co sa takychto veci tyka,takze,aj ked som vedela,ze z toho nic nebude,ale...ja vzdy skusam.