Prečo ešte nespíte?

darika

mam tu este 2 kamaratky,aj ked s nimi byvam velmi malo.A dnes som sa dozvedela,ze mame minimum casu sa zobrat a ist domov.Mame vybavenu velmi dobru robotu.Ale museli by sme odtialto odist behom par dni.Za taku dobu ale nestihnem predat auto,a dat do poriadku vsetko co bude treba.Neviem.volala mi ta kamoska,tak utekam za nou.Ona nedavno dala predat auto nejakemu cloveku a dal jej peniaze skor ako sa ho zbavil on.Tak sa idem poradit.

ojka

ahojte (:
jeeej, datelinka, ahoj , ahoj, ked budeš mať viac času, tak popíš ako bolo v meste,či tam napríklad svieti slniečko tak krásne ako u nás (((-:
darika a čo sa deje, že máš také "nervičky",hm? dufam, že nič vážne,...

darika

dobry vecer vsetkym...
tak vam poviem,ze ja som teraz v takych nervoch,ze len cakam,kedy pride kamaratka z prace,aby som mohla ist za nou.blaznim doma.

darika

ja si to mozem pozriet z archivu,ale spravy radsej citam.
No nic,ja idem asi do leziachova kym ide tv.Milujem zaspavat pri tv.Este odmeriam teplotu dietatu a snad bude pokojna noc.Uz davno spi.
Tak pa pa Ojocka a dobru noc.Denz uz nechodi ani len pozdravit.A pritom tu bol.Tak dobru noc aj tebe Denz.

ojka

no veru hej, aj ja ked nie som doma pri TV, tak si otvorím pravdu, sme, webnoviny a neviem čo ešte a zisťujem, čo nového vo svete (: lebo keby som chcela pozerať online správy na nete, tak to by nešlo, je veľa ludí pripojených a net by to pravdepodobne nezvladal (: