Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak dobru noc, datelinka (: nie, neboj, ja si na tu našu maminu pozor dávam (: (som jej v pätách skoro 24 hodín denne :D )ja bych jej vedela rychlo dohovoriť, na alkohol ani nepomyslela, však som ju nenechala v štichu a obe sme cuckali jahodový džús a čajík (: a zabavali sme sa perfektne (:
idem ja už ojka pomaly spať, však už ležím v posteli... aby som ráno vstala. aj keď nám posunuli začiatok sedenia na desiatu, kvôli tomuto večierku :-)
tak dobrú noc, ojka a pekný, úspešný štvrtok všetkým :-)
ojka a tá vaša mamina nech sa zdržiava zafajčených priestorov, dúfam že dnes s vami necuckala alkohol :-)
ojka, ono to ti je sranda, my si nechceme meniť tie ich peniaze, tak zajtra pôjdeme len tam, kde nám vezmú kreditky :-) dnes v tej reštaurácii sme mali zaplatenú stravu, ale nápoje nie, tak nás jeden kolega pozval, on mal dináre... tri pivá vyšli na desať eur :-(( ale pohoda, potom sme už len využívali, keď nás niekto ponúkol, no nasmiali sme sa pri tom riadne. vieš, ako nejakí "dojížďáci" :-))) ale fajn.
no však ako tvrdím, vy si tam riadne užívate a hodujete, a že cestovka ((-;
no vidíš, tak môžeš cestovkovať častejšie, keď to aj malý doma znáša, to je veľmi dobre (: ale určite bude veľmi rád, keď ťa doma zasa uvidí (;
zajtra máme ešte jednanie, cca do tretej, potom hor sa do ulíc a v piatok sa už len zobudíme, vybielime švédske stoly, pobalíme a letíííííme späť do prahy a potom domov :-)
volala som domov a pýtala som sa na malého, či ma nespomína, tak že vôbec, vystačia si aj bezo mňa :-)) tak super, dobre vedieť, môžem chodiť aj častejšie. zatiaľ to zvládam aj ja úplne v pohode. ale to najmä vďaka tomu, že sme naozaj super partia :-)
no my sme si dali dnes krúžkovicu, prišlo nás asi takých 18 a dobre bolo, zabavili sme sa, zasmiali, pospomínali, porozčulovali a spolubývajúca povedala aj ostatným spolužiakom, že bude mamina,tak mne sa tak začali tisnúť slzy do očiek (: krásne bolo veru, ... no ale ked ten cigaretový dym spomínaš, tomu som sa ani ja nevyhla bohužial, ale už som ten smraadek zo seba zmyla aj ja(:
teeeda, ale vy tam také hody máte (; a do kedy si tam? do piatku? či?
ako skončil večer nakoniec? u nás dobre. práve sme mali pekný večer, so živou muzikou a národnými jedlami, predjedlami a dezertmi. akurát som sa osprchovala a zmyla zo seba cigaretový dym fuj fuj fuj. darmo, potomkovia turkov, fajčia všetci a všade.
dobrýýý večer (;
no pekne nakoniec tento večer skončil (:
darika, som na služobke, už som to tu písala :-)