Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jeeej,ja som tam dala 9500-ty prispevok
Jupiiiii
no tak takto som si to prelozila hned na zaciatku,len som nerozumela o co tam asi ide.
dostanem sa k peniazom vsetkymi sposobmi.
To moze byt,ze oni to uvadzaju ako ja firma sa k nim dostanem.
Nooo, to mi povedal jeden anglican, ze takto vymahaju od ludi dlhy, resp. este ich len strasia :)
ja tomu chapem ale nedokazem najst spravne slovenske slova :D
mozno je to len tym anglickym humurom :D
i ked nemalo tam asi byt I, ale We ..
ono je to taka veta okorenena do tonu az vyhrazky ako keby (aspon sa mi zda)
datelinka
a mne nieco uslo?ty si kde teraz vegetis?
dobry vecer vam prajem
lost
sama tomu nerozumiem,ale ked si to ja prelozim,tak mi to pride ako-najdem ine sposoby ako ziskat peniaze,alebo ako sa k nim dostat
len nerozumiem,co tym chcu ti vydavatelia povedat.To ako oslovuju v zmluvach,alebo je to na tej karte?
Pustite si volaku dobrú muziku ludia:DDDDDDDDDDDD
9500 sa blizi, tak isto kao aj 10 000 :D
Inac, vie mi niekto prelozit "I'll be recovering the money through other means" do slovenciny? :-)
alebo nieco podobne existuje aj v slovencine?
vacsinou tuto frazu pouzivaju vydavatelia kreditnych katier a takto oslovuju neplaticov... avsak neviem to tak "originalne" prelozit do slovenciny :D
inak, datelinka, to je všetko super (((-: takže zo ZA? hmmmm, to musí byť bezpodmienečne dobrá partia... (;
no ja ako som tušila, dnes ma ta škola dorazila, nás suplovala nejaká "pani", ale akože neviem, či sa aj ona zle zobudila a musela si niečo dokazovať, ale pourážala nás tam dostatočne, tak po jednej hodine sa asi 3/4 ludí zdvihla a odišla z celkom oblúbenej prednášky ((-:
inak, inak, dnes som celá inak :-DDD
inak, ojka, sú tu ešte dvaja slováci, zo ZA, no super partia sme, ako keby sme sa poznali od nepamäti :-)