Prečo ešte nespíte?

darika

no tak takto som si to prelozila hned na zaciatku,len som nerozumela o co tam asi ide.
dostanem sa k peniazom vsetkymi sposobmi.
To moze byt,ze oni to uvadzaju ako ja firma sa k nim dostanem.

lost

Nooo, to mi povedal jeden anglican, ze takto vymahaju od ludi dlhy, resp. este ich len strasia :)

ja tomu chapem ale nedokazem najst spravne slovenske slova :D
mozno je to len tym anglickym humurom :D

i ked nemalo tam asi byt I, ale We ..

ono je to taka veta okorenena do tonu az vyhrazky ako keby (aspon sa mi zda)

darika

dobry vecer vam prajem
lost
sama tomu nerozumiem,ale ked si to ja prelozim,tak mi to pride ako-najdem ine sposoby ako ziskat peniaze,alebo ako sa k nim dostat
len nerozumiem,co tym chcu ti vydavatelia povedat.To ako oslovuju v zmluvach,alebo je to na tej karte?

lost

9500 sa blizi, tak isto kao aj 10 000 :D

Inac, vie mi niekto prelozit "I'll be recovering the money through other means" do slovenciny? :-)
alebo nieco podobne existuje aj v slovencine?
vacsinou tuto frazu pouzivaju vydavatelia kreditnych katier a takto oslovuju neplaticov... avsak neviem to tak "originalne" prelozit do slovenciny :D

ojka

inak, datelinka, to je všetko super (((-: takže zo ZA? hmmmm, to musí byť bezpodmienečne dobrá partia... (;
no ja ako som tušila, dnes ma ta škola dorazila, nás suplovala nejaká "pani", ale akože neviem, či sa aj ona zle zobudila a musela si niečo dokazovať, ale pourážala nás tam dostatočne, tak po jednej hodine sa asi 3/4 ludí zdvihla a odišla z celkom oblúbenej prednášky ((-: