Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
presne aj ja.Spravy na jojke,spravy na markize,potom pocasie tu,potom este v tych spravach su ine spravy...a nie a nie to zatvorit.Milujem citat spravy a co nove.To vies,ked som doma neni,tak toho moc neviem.A vecerne spravy niekedy nestihnem.
to mám aj ja vo zvyku mať všeličo pootvarané, aj FB, aj hlavne spravodajské stránky, som zaťažená na správy a počasie :D
neviem co tu stale robim.Beham po strankach a mam aj toto otvorene.To je uz ale choroba.Facebook a toto mi ide v kuse a popri tom este take,co pozeram a citam.
nie, darika, o to nejde (: ja mám aj oči ospalé aj všetko , ja ich pravidelne unavujem učením, aj teraz mám pri sebe účtovníctvo ((-:.... len moje nohy by robili všetko možne, len by nespali... dnes v noci som sa prvý krát zobudila na to, že ma bolia... hrozný pocit.... ale už mám osvedčené, že keď pár dní nespavam normálne, tak príde ten den, že nech aj traktory padajú, ja jednoducho spím :D
ja inak problém so spaním nemám, teda nemala som (: ešte na strednej som bola zvyknutá, že som chodievala spavať o takej jednej a ráno o piatej som bola už hore, a neikedy aj bez budíčka (:
a ty prečo tak dlho buntošievaš? sme ťa "pokazili"? (((-:
si len zvyknuta chodit neskoro,preto sa ti neda.Ale keby si takto zacala kazdy den a ten cas si posuvala,zvyknes si,ver.Tak si radsej zapni lampicku ak mas a citaj si casopisy alebo knizku.Unavis oci a zaspis.Toto svetlo len prebera cloveka.
no ja som vás tu nechala včera "v štichu", lebo som si povedala, že všetko povypínam a skúsim tak zaspať... nuž, akosi to nezabralo, .... ))-: ďalšia skoro prebdená noc...
no to je pravda, že tieto "vírusiky" lietajú hore dole hlavne pri tých zmenách počasie, a teraz na slovensku je veru chvíľu tak a chviľu tak...
a tu sa čo zaujímavého dialo? (:
tu ale moc virusy nebyvaju>to len u nas,ked su moc zmeny v pocasi.Hlavne,ked sa odrazu oteply.
A co mas nove?
Ja tu brazdim uz druhy den sama,ale ...beham kadetade po strankach,tak vzdy nakuknem.
tak teda oprava : brááá noc sa praje všetkým vám (:
no však snáď mu to rýchlo prejde (: u nás niekde zasa chrípka sa ozvala, tak krajom padlo vhod, že sú jarné prázdniny... (:
ojka,tak to by sa malo hovorit-Dobra noc,lebo vecer je uz za nami.
Volal mi zo skoly,ze ho boli hlava,tak musel muz pre neho ist.Ja som bola pri deckach.A to este chcel ist zajtra do skoly.38,7...
brýýý večer (:
joj, čo to čítam, ako sú tu všetci ubolení a pochorení ):