Prečo ešte nespíte?

datelinka

inak, dari, držím prsty, nech vám všetko vyjde tak ako si prajete, aj predaj auta, aj všetky vybavovačky, aj nová práca :-)

datelinka

ahojte deti. je tu fajn, nádherné počasie, dnes na obed sme boli von len v krátkom rukáve. síce podľa teplomera bolo 16, ale pocitová teplota 18°C. vraj. ale ja som mala pocit, že je ešte teplejšie. :-)
včera som po pekne dlhej prechádzke mestom spala od 22:30 do 7:00!!! ľudia, rekordy, nepatrím sem do tejto témy :-)
samozrejme že sa tu skôr stmieva, keďže sme pekne východne :-) dosť to mýli, teraz práve je už napríklad tma :-)
postarané je o nás fajn, hotel super, v centre mesta, strava vynikajúca, a zaraz ideme na večeru do fajnovej reštaurácie. jediné čo mi vadí je, že tu sa fajčí všade, aj v reštaurácii :-( skoro som vydávila obed kvôli cigaretovému dymu :-))))

darika

neporiesila,lebo musim najprv zistit ci pockaju tie 2 tyzdne.Ked ano,tak auto predam za minimum.Budem vediet vecer vsetko.

darika

no,napodobne.Ja som dostala par dni na to,aby sme prisli domov a neviem,ci staci 2 tyzdne.Skor sa nam neda.teraz,ked potrebujem vediet,ci tolko pockaju,tak sa nemozem dovolat ani na mobil,ani na skype.Ked nejde nieco prirodzenou cestou,treba to nechat.Takze teraz neviem.
Ojka,podme spat a ked zobudime,snad bude lepsie. :-)

ojka

ráno som sa zasa ako dolamaná zdvihla z postele, od rána bolí hlava, v škole čosi dokašlali na študijnom, tak som musela isť zháňať jedného profesora. Boli sme na dnes dohodnutý, on si jednoducho neprišiel, išla som do obchodu nakúpiť, čo som chcela, jednoducho nemali. "Spolubývajúce od vedľa" sa tvária ako keby pojedli všetku múdrosť sveta, priateľ sa tvári ako keby mu včely uleteli, a poobede zasa až do večera do školy,...no to je už jedno, už len čakám, kým ma niekto/niečo dorazí.... ja viem, možno sú to len malichernosti, ale dnes som asi vstala zlou nohou z postele...