Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Tak ma moje dieta horucku.
Ako naschval,ked musim byt pri cudzich detoch.
zuzic
celu si ju vypocuj.To je moja srdcovka
www.youtube.com
zuzic
celu si ju vypocuj.To je moja srdcovka
www.youtube.com
no tak ticho je mozno naj:) len ja pri hudbe dobijam baterky:)) no idem si najst nejake ukazky tych hudieb lebo takto z hlavy ani neviem o com:))
no tak zuzic,to,co pocuvam ja,asi pocuva malokto.
Ja moc hudbu nepocuvam.Ja mam rada ticho,ale ked si mam vybrat,tak milujem One Republic,HIM,Zucchero...
dari to poznam:) sme dostali cez vianoce okolo 250 prikladov a to len z matiky:) teraz nemozem, tri dni po prazdkach mam testy, ale potom vypinam jaaaj:))
inac co pocuvate? aka hudba sa vam paci?:) odveci otazka ale tak ma to napadlo:)
a nechces si spravit cez prazdniny pauzu od ucenia?Vypni zuzic.Daj si zavazok,ze ak to potrebujes,tak denne max jednu hodinu a dost.Tu,v skolach neexistuju ulohy na vykendy a ani na prazdniny.deti maju vsetky knihy v skole a len ked su ulohy,donesu domov.Inak nie.Takze,ked nie su ulohy,ucitel knihy neda.Tu deti cez volno oddychuju.Si pamatam,ako nam vzdy z kazdeho predmetu nacapali niekolko stran.
darika ja mam take stastie ze ked ma nieco chyti uz tak lahko nepusti:) vdaka aj ja sa tesim lebo ja a anglictina sa moc nekamaratime tak ma to potesilo:) ale s planom som celkom dobre, som dvadsat stran popredu takze sa mozem venovat cez prazdniny viac matike:) a v marci pojdem tri razy do divadla no aky zo mna kulturny clovek bude:)) nezvyk:)
teba este ten kasel stale hneva?
A ku tej 1 gratulujem.No vidis,tak na 1 by som mozno ja nedala.
dari:) vcera som robila velmi dlho sloh z angliny no a dala mi 1 tak ma to nakoplo trochu:) inak nove nic len ten sprosty kasel ma este stale drzi...a ty?