Prečo ešte nespíte?

zuzic

no tak ticho je mozno naj:) len ja pri hudbe dobijam baterky:)) no idem si najst nejake ukazky tych hudieb lebo takto z hlavy ani neviem o com:))

darika

no tak zuzic,to,co pocuvam ja,asi pocuva malokto.
Ja moc hudbu nepocuvam.Ja mam rada ticho,ale ked si mam vybrat,tak milujem One Republic,HIM,Zucchero...

zuzic

dari to poznam:) sme dostali cez vianoce okolo 250 prikladov a to len z matiky:) teraz nemozem, tri dni po prazdkach mam testy, ale potom vypinam jaaaj:))
inac co pocuvate? aka hudba sa vam paci?:) odveci otazka ale tak ma to napadlo:)

darika

a nechces si spravit cez prazdniny pauzu od ucenia?Vypni zuzic.Daj si zavazok,ze ak to potrebujes,tak denne max jednu hodinu a dost.Tu,v skolach neexistuju ulohy na vykendy a ani na prazdniny.deti maju vsetky knihy v skole a len ked su ulohy,donesu domov.Inak nie.Takze,ked nie su ulohy,ucitel knihy neda.Tu deti cez volno oddychuju.Si pamatam,ako nam vzdy z kazdeho predmetu nacapali niekolko stran.

zuzic

darika ja mam take stastie ze ked ma nieco chyti uz tak lahko nepusti:) vdaka aj ja sa tesim lebo ja a anglictina sa moc nekamaratime tak ma to potesilo:) ale s planom som celkom dobre, som dvadsat stran popredu takze sa mozem venovat cez prazdniny viac matike:) a v marci pojdem tri razy do divadla no aky zo mna kulturny clovek bude:)) nezvyk:)

zuzic

dari:) vcera som robila velmi dlho sloh z angliny no a dala mi 1 tak ma to nakoplo trochu:) inak nove nic len ten sprosty kasel ma este stale drzi...a ty?