Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
budu, a nechceš aby boli? fuha, zuzic, to ma mrzí, že ťa niečo tak trápi....
teraz budu keby radsej neboli vrrrrrrr. ale ucenie mam uz na haku je tu nieco horsie co nechcem moc rozpisovat...
ale momentalne som v stave ze sa len smejem:) uz som sa vyrevala tak mi je vsetko smiesne, zufalstvo:) tak dajte nejaky dobry vtip:DD
ale no, zuzic, raz to ide, raz nie, treba si aj oddychnuť, a prázdniny si už mala? (:
no vidis tak ja sa rozculujem dnes:) ucenie mi nejde vsetko sa ruca jaaaaaaaaj uz mi je to jedno.
a prečo až otrasne? čože sa deje? ja som sa porozčulovala už včera na pár dní dopredu, .... (;
ojka zacal sa vyborne a konci otrasne
konečne doma (:
ahojte, tak aký ste mali dnes den? (;
no mne zle neprislo ale strasne mi ho bolo luto...vies este jak zdvihol tu hlavu a vytiekla ta krv...brat isiel prec co mu ostalo zle...pokial viem uz je v pohode nie?
Bartečko to bol :-( hrozné. ja som to videla na videu, normálne mi zle prišlo :-(
datelinka ani nehovor:) preto sa teraz tak vytesujem:DD kym este mozem:) ale vcera ten neviem jak sa volal co mal ten uraz...fu som ho tak lutovala ako mu tieklo z hlavy:(