Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
darika, zasa samé stresy? /-:
ja som si pustila tiež záhradu, ale je mám resty ešte z decembra, tak dobieham (;
Dobry vecer sa praje.Tak som si na chvilku zase sem sadla a idem kuknut panelak a zahradu.V zivote by som nepovedala ako dokazu stresy dat cloveka dolu.
Zuzic,ved ja som ti uz tiez raz davno pisala,ze pri tebe clovek nema absolutne pocit,ze si na ZS.Su tu ini starsi,co by sa mohli od teba ucit.
A su veci,ktore sa ti teraz zdaju neriesitelne a mas pocit vsetko vzdat a utiect,lebo uz nevladzes.Len tym treba prejst a potom si povies,ze to nic nebolo.Momentalne situacie niekedy az moc emotivne prezivame a tym ich viac komplikujeme.Ty len jeden den vypni.Nechyt sa knih keby co bolo a potom si daj zavazok urcity cas kazdy den.Nesil moc to ucenie.Ked nejde,radsej chod za ucitelom a popros.
za normálnych okolností, by som odpovedala: rozkaz šefe,.... ale akosi sa nechystám (;
Otchot do postele!
zuzic, dobru noc a pekne do ružova sa vyspi (:
no dik...uloh je tiez vela ale na tie kaslem:P s matikou meskam o 420 prikladov ale na co to budem robit ked viem ze ten celok viem:)
idem spat aj tak uz dnes nic neporiesim...tak matesa a pekne sny:)
zuzic, veď ja si nič zleho predsa nemyslím (: ja som vedela, že chodiš na ZŠ, ale myslela som si, že vám dali veľa DU alebo niečo iné (: držím potom palce, nech sa všetko pekne postíha a podarí (:
nie ojka vies ja som estelen na zakladke...isla som s rocnym odkladom a teraz koncim deviaty rocnik, desiateho marca mam monitor cize dva dni po prazdninach. mam uz vyriesene hadam vsetky testy na svete ale cim dalej je to horsie uz nedavam ani na 60%. a v skoole sa mi lepsie uci ako doma. prazdniny aj tak stravim len ucenim, ale to ma uz netrapi len aby horsie nebolo...
teraz si o mne mylsis veci co?:) ze s akym deckom si to pises:)
a to vám dali doma niečo doštudovať? či?
ojka nie ze nechcem ale keby som chodila do skoly lepsie by sa mi dalo ucit takto doma to bude horsie...ojka aj mna to mrzi ale coskoro to hadam prejde a potom ti poviem potom bude dobre a budem mat konecne na tvari ten sialeny usmev ako predtym:))