Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobrá vila, že to boli riadne nervičky :D a si predstav, že my sme len diváci, ale čo prežívali chudáci Kanadania, ked ich tam tí naši tak masakrovali, len škoda, že sa ten koniec nedotiahol ... ale fandíme predsa dalej, nič sa nedeje, už že to dotiahli tak daleko je veľký úspech, teda aspoň podľa mna (:
Jeziiiis, ja som si hokej pozrela prave teraz v reprize, priamy prenos som nepozerala, ako dobre!! Keby som to videla na zivo, tak rozoberiem obyvacku! :D Ludia, ja som bola jeden nerv v tej tretej tretine a to som uz vedela koniec. No, nasi by tu nenaspali nic, kebyze to pozeram rano :D.
Ale dnes si to nenecham ujst, teda zajtra rano, proosiiim, ten bronz musi byt!!
Tak sa pridajte tiez a fandime!!
Slovenskoooooooooo!
darika, tak dnes budeš mať sladkú noc ? ((-: veríme, že sa správne rozhodneš :D to vieš, tomu sa hovorí zákon schválnosti...
takže doma bordel? ja som sa s tým naším už popasovala a tak krásne u nás slniečko svieti, že by sa aj okna dobre umývali...ale ešte nevyzerajú až tak zle (-:O
No tak som si dala pauzicku.Keby k nem teraz niekto prisiel,tak sa prezehna.Ako po bombe.esteze mi dieta zobrali na bowling,tak sa lahko robi.
Baby,ak ja dnes v noci hokej prespim,tak to nasi vyhraju.Doteraz som vsetky zapasy spala a...vyhrali.Jeden zapas pozerala a...prehrali.Takze si dam na noc nejaku spavku.
no tak hlavne, že si si hlavu aspon trochu prevetrala,... ja doma tiež nemám nejak s kým a ani kam... tak v lete, ked môžem tak sa flakam aj sama, ale väčšinou len do prírody (:
pre tých čo sa chcú trochu zabaviť (:
www.aktuality.sk
no sak osm bola trochu zabehavat ale jak som cez zimu stratila kondicku...hned som sa zadychala a o chvilu zacalo fukat takze behanie sa skoncilo:) niekde by som vypadla lebo mi uz zacina hrabat z toho doma ale nemam kam a s kym:))
to bolo možno znamenie, že von nemáš íst :D ale nie, vonku to vizerá pekne, aspon u nás, tak prečo sa neprebehnuť po vonku (:
to bola metafora:) bratia sa vratili z internatu tak tu je zrazu strasne malo miesta, na obed prisla bratova frajerka, nenajdem tu nic na jedenie, nemam sa kam pohnut, mama v snahe upratat niekde zapatrosila moje ucebnice...chcela som ist von a zazracne zmizla este aj moja bunda:)
darika, fiiiha, profesionalny hokejista? (: na slovensku hrával? no tak to môžu pozerať aj takí, čo pravidlá nepoznajú, stačí sledovať puk, aby sa dostal do bránky (-:O a potom sa z toho veľmi tešiť :D
zuzic, bojové podmienky? to aké? opíš,prosím ťa :D
darika ani ja:) len vrieskam ked dame gol to je vsetko:D