Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
myslím, že je to tak dobre...napriek zápalu k učeniu, netreba zabúdať na okolitý svet :-)
ja si nejak na všeliaké akcie nepotrpím (: ale tak zasa netvrdím, že sa im vyhýbam, raz za čas sa treba predsa zabaviť a potom to naozaj stojí za to a je na čo spomínať.... (:
vidíš a tie akože vynechávaš prečo?
ja som síce bola asi taká istá, ale vždy som si našla čas aj na ne, aj keď len letecky....zopár krát to však dopadlo aj inak, no čo už, aspoň je na čo spomínať
hm, tak to sú všetko mimoškolské aktivity,... ja budem mať najbližšie prázdniny až na konci semestra, cez Veľkú noc (:
ešte že tak.... datelinka brúúú noc
ojka tak to nemáš nič moc, ale niečo také ako majáles máte? Lebo to bolo stráááášne super
datelinka, tak sa maj krásne a zajtra sa teším na tie tvoje básne (((-:
katalinka, ja som ešte robila poriadky trochu, ale točí sa mi hlava z toho všetkého, z výškových, časopriestorových zmien, z únavy, idem ja hajať k mojim chrápačom (zas nemôžem napísať chrapúňom, aby ste ma zle nepochopili :-D)
majte sa krásne, zajtra budú aj básne :-)
datelinka, ty si teda už zalahla? ale tak sa ani nečudujem, máš toho vela za sebou, tak sa pekne vyspi (:
katalinka , nie , nie, mna sa tie prazdniny nijak nedotknú, maximálne tak, že mi budu chodiť inak busy, ale inak eeee... (:
datelinka odpočívať v pokoji ..... len to prosím ťa nie!!!!!!!!!!!!!
vidíš...kým som ja bola zamestnaná vlastnou hygienou....ty už spíš :-(
tak nič, aj zajtra je deň....som rada, že si plná optimizmu, to budú určite skvelé sny :-)
ojka a ty si na tom ako s prázdninami... VS majú tiež nejaké prázdniny? Vieš, že si to už nepamätám....
ojka, až veľmi rýchlo to ubehlo :-) mali sme jednu úúúúúžasnúúúúúúúú letušku s takou obrovskou charizmou, milým úsmevom, robila nám spoločnosť takmer celé dve hodiny letu. a na letiskách to vždy rýchlo zbehne. v pohode, pekne bolo a to mesto, belehrad, oplatí sa ho spoznávať. nádherné miesta sme videli. teším sa na fotky .-)a spomienky samozrejme ostanú.
ahoj katalinka, ja som už takmer spáč, po hygiene, idem odpočívať v pokoji :-))