Prečo ešte nespíte?

datelinka1

tak utekaj, dari. dobrú nôcku :-) nevyháňam ťa, len pre dobro slovenského hokeja a národa :-))
inak bude bronz až v lete na kúpalisku :-)

ojka

darika, no to mám od rana, tak ja neviem, možno som len nejak krivo spala alebo čo... dúfam,že teba to rýchlo prejde (:
katalinka, mna tento hokej veľmi bavil, aj ten predtým so svedskom, tak dúfam,že aj toto bude kvalitný zapas, i ked ako som pozerala štatistiky, tak hrali sme s nimi 19 krat a len 5 krát vyhrali, tak dnes bude možno prekvapčko, uvidí sa... (:

datelinka1

ja som mala problém s chrbticou, chodila som aj rehabilitovať, teraz je to v medziach normy. tvrdím o sebe, že som zdravý človek :-)) ale jeden čas som sa nemohla k malému ani do postieľky zohnúť. to bolo fakt ťažké. ale človek si akosi na všetko zvykne...

katalinka

ja to zvažujem....akosi ma ten včerajší celkom aj bavil...mám chuť si kuknúť niečo poriadne, dúfam, že bude bronz

darika...

Ojka,mne o chrbtici ani nehovor.Ja sa ani vystriet nemozem z tych veci co furt zvlacali.A co ty?Si nieco robila?

ojka

ahoj katalinka, no ak nezaspím , alebo ak ma zobudí načas budík, tak sa pôjdem rada dívať (: však to už posledný zápas, a čo ty?

ojka

aha, už chápem (: ja sa zasa snažím najsť teraz nejaké vhodnú polohu na posteli, lebo ma nenormálne bolí chrbtica...