Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka vidis to ani ne intraku nemusim byt:) ale uz sa citim ako na intraku zacianju tu byt take bojove podmienky:))
nazdarek
tak vy tu dobkate o hokeji,sledujete a ja si spinkam.Pritom moj manzel bol profesionalny hokejista.Hi hi.Kym hraval,tak som to sledovala,ale nikdy som nejaky special vztah k tomu nemala.Ved ja ani pravidla hokeja nepoznam.
to aby "bratia Česi" asi nezávideli,... u nás sa tiež spalo, len ja s ocinom sme boli prilepení pri zápase a dnes to vidím tak isto (:
lleilla, až tak ti búchalo srdiečko? :D no ale uznaj, stálo to za to (;
zuzic, u nás to je zasa tak na internáte, ked sa niečo tak hromadné pozerá, tak sa to ozýva aj celou budovou (((-:
ojka nie nebuntosila povedala som si ze sa konecne raz vyspim, ale susedia vedla tak kricali ze viem vsetko:) takze som skor pocuvala:)
zuzic, aj ty si teda buntošila pri tv?(:
a ten koniec bol aj tak zo všetkého najkrajší, škoda tej poslednej nepremenenej šance,...
hm...ale podla mna sme hrali dobre ja som myslela ze nas nakopu na ciare:))
ale tak sme sa dohodli, že bude držať SVK aby bol bronz a CAN aby bolo zlato (: to je taký celkom milý kompromis... (: och,len keby tie naše zapasy nebývali tak v noci....