Prečo ešte nespíte?

darika...

Ja som tu robila opatrovatelku v domove pri starych ludoch.A to treba sestersku uniformu.Ak sa opytas,ci som sestra,tak nie.Staci tu na to par hodin,co ti spravia v robote,zaucia a mas to.Beham po strankach s nabytkom.Hladam nejaku dobru sedacku a nieco do obyvky.

ojka

jáj, ja som myslela, že to je nejaké normálne oblečenie, že by si to tam niekomu darovala, nechala niekomu (; uniforma? fíha, čo to tam máš ty za povolanie? (:

darika...

nie je to skoda Ojka,lebo brat to 2,5 tisic kilakov,zaplatit za dopravu len za harampadie,ktore aj tak doma vyhodim.takto mame aspon krasny ohnik.To boli vsetko veci,ktore sme nosili len do prace.Moja uniforma,a potrhane handry zo stavby.Tesim sa,ako si zariadim bytik po svojom konecne.

ojka

darika a nie je to škola popáliť tie veci? a kedy by ste mali cestovať? ja viem, že to je určite srašný pocit to tam opustit aj ked sa tešíš domou, ved predsa si tam prežila kus života, ale uvidíš, doma bude dobre (:

darika...

No,ja sa snazim aspon na chvilku,lebo stale nieco.tak prave nam horia v krbe moje tricka a topanky a vsetko oblecenie,co neberieme.Viete ako teplo to robi?Akurat nam vysiel olej na kurenie tak,ze na par dni.Tak mame aspon takto teplo.Tu sa totiz kuri olejom,ktory je v nadrziach na zahrade.A kupuje sa za min 250eur.Takze mame palivo v skriniach.Od 1.3. tu uz mozno nebudem,lebo som dala zrusit internet a neviem ci mi ho zrusia hned,alebo je 30 dni lehota.Ak by som tu neukazala,znamena,ze som vypnuta a ozvem sa ked bude moznost.Baby,viete co to je,ked som sa cele tyzdne tesila na to,kedy raz odtialto odidem a zrazu...mam to tu opustit?Je to strasny pocit.

ojka

datelinka, ty sa teda vyznáš,...mne malá sestra teraz zahlásila, že chce vidieť tu rozpravku, kde sú tí modrí ludia :D no ja som nemohla, tak podarene to hovorila... (:

datelinka1

alica, podľa trailera vyzerá byť kombinovaná :-) začína hraná a pokračuje animovaná.
jaj a ešte bola reklama na nejakú rozprávku o drakoch. to vyzeralo byť pekne vtipné. len si celkom dobre nepamätám názov, ale to nie je tragické, zaraz zistím :-))