Prečo ešte nespíte?

ojka

teeeda, tak to bude zasa rozprávok a rozprávok, mám menšie manko v tomto, čo nemám ešte popozerané,...a ta alica je tiež animovana?

datelinka1

jasné, so slovenským dabingom, aj s rišom mullerom. som bola prekvapená, aký dobrý herec, pravda, má to v krvi. aj pesničky pekne po slovensky. aj keď nebolo to celkom pre malé deti, dosť ťažké na drobca, ale vraj sa mu páčilo, teraz dokreslil žabu :-))
no a reklamy na shreka - zvonec a koniec - zaujali, tak už robíme program dopredu :-)) a ešte vyzerá dobre aj alica v krajine zázrakov.

datelinka1

my sme sa pred chvíľkou vrátili z kina. boli sme na žabe, bože, mňa dojme ešte aj kreslená rozprávka od disneyho :-)) ach, tá staroba je už raz taká :-))

darika...

ostala tam,lebo nevladala.Nemohli sme ju zobrat,lebo ona urcite niekomu patrila,len sa tam zatulala.Taka rasa sa nepotuluje.Ona uz potom nekrvacala.Sme tam s nou este dlho boli pre itstotu,ak by s nou zle bolo.Nemala ani vonkajsie zranenie.Este sa tam pojdeme pozriet za chvilku.

darika...

Tak v psom nebicku si dnes urobil urobil moj muz velke ocko.Bol s havkom von a priletel udychcany,ze potrebuje klieste vyslobodit psa od drotov.Som utekala s nim,havkovi uz z ust krv a aj z usi tiela,jedno oko uz privrete,uz som myslela,ze je po nom.Ani sa nepohol.Pritom sme z dialky poculi ako zavijal.Tak poprestikaval drot a havko sa vyslobodil.Nas havko okolo nej len behal,oblizoval,cuchal ju,len ona len lezala,potom vstala,isla za nami,zase lahla,zase isla za nami,zase lahla.Bola vysilena.Boh vie,kolko tam takto bola dlho.Ostala tam potom.Ona ma urcite niekde domov,len nevladala ist.Tak snad na nasho havka za tento cin tam hore niekto nezabudne,ze budeme aj my potrebovat pomoc s tym nasim.Ako je to zariadene,ze doteraz sa take nieco nestalo a zrazu,ked my potrebujeme pomoct,tak zrazu pomahame druhemu havkovi.No,uvidime,ci to tak naozaj mala byt skuska.