Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
a čo robíš, katalinka? azda ešte upratuješ?
chápem....tak sa sústreď nech už máš aj ty víkend :-)))
ja pre zmenu nezaspím kým nieje doma všetko tip top...každý máme niečo :-)
katalinka, keď nepracujem, nie som pri pc :-)) preto si ma ešte takto "nestretla" :-) ja nie som workoholička, mám len takú prácu, ktorá je dosť časovo náročná. a keď je tu rušno, nedá sa sústrediť ...
datelinka práca sa neurobí sama, ale z teba je tuším workoholička...ešte som sa s tebou "nestretla" bez toho aby si nepracovala ....
najprv som čakala, kým doperie pračka, dnes tretí krát, a teraz som vyšla zo sprchy a rozčesávam vlasy... teraz popozerám do práce a zistím, či mám (ne)chuť sa púšťať do nej. ale na zajtra mám už čosi odložené, tak zas aby som nepresedela celú nedeľu pri pc, asi trochu ďobnem teraz. ale do štvrtej to nebude :-)
ja už deti nemám nervy na také zápasy, resp. ak už mám byť v strese, tak nech len kvôli veciam, ktorým sa nedá vyhnúť. však ja sa ráno dozviem výsledok :-)
predpokladám, že asi zaspala....uvidíme a ty datelinka čo nespinkáš, chlapci tvoji už určite "odfukujú" a ty nič? Čakáš na hokej? O 4.00 ak sa nemýlim...
ojke sa podarilo zaspať? kedy je vlastne presne zápas? ja si určite nebudem dávať budíček kvôli tomu. ja so cením spánok, najmä nerušený :-) žiadne súvislosti môjho spánku s hokejovými výsledkami zatiaľ neboli pozorované, takže to nie je podmienené a môžem si kľudne oddychovať :-)
ojka ja tu postraším.... a jasné že podržím palce, ak budeš chcieť tak aj tebe :-D dobrú noc ojka a samozrejme aj darika :-D
to mohla byť celkom dobrá "podívaná" ((-: to by stálo za to...
no nič, idem sa ja pokúsiť o nemožné a na chvíľku si zdriemnuť a potom bude samozrejme budíček (: tak sa tu zatial majte pekne a posluchajte a držte palce (akože nie mne, ale potom tým hokejistom :D)
ojka my žijeme športom, ale takým.... :-)
noooo začalo to tak že dvaja na dve, to sme sa smiali, potom to decká prestalo baviť a došiel švagor, a zopár známych a to sa už na nás rehotalo sídlisko, kurňa ale sme sa zapotili