Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
gooooool, konečne vyrovnali (:
no jo, možno to je taká ich taktika, udržať skore (: ale tak teraz by ho mohli aj zmeniť, nenahnevala by som sa,... nuž škoda toho zatiaľ,...
No, vies, ojka... keby nasi chlapci aj hrali a nie korculovali, tak mozno aj nejaky ten gol dame. Takto tazko, ked sa CELY CAS motaju iba pred vlastnou branou a brania, vobec neutocia!! Kedy sa z toho uz poucia tito bambavci? Hokej nie je o korculovani pred vlastnou branou. Nech sa zobudia a hraju, lebo to sa neda pozerat. Aj ked prehraju, tak aspon nech HRAJU!! Lebo ak prehraju takto, ako hraju teraz, tak si to aj zasluzia.
Viem, ze je nemozne, hrat s takym nasadenim pocas celej hry ako predviedli vo finiši s Kanadou, ale tak by mali hrat. To jest - strielat na branu, prihravat, utocit...
Ach, jaj...
hm, no nejak som to zakríkla, už to nevyzerá dobre,...
ahojte (: baby vám ide normálne stránka? mne sa nedá prihlásiť vobec..
joj, datelinka, mala si pravdu, asi na hodinku a pol sa mi podarilo na chvilku zaspať (: a výsledok sa určite dozvieš, to ti slubujem ((-:
katalinka, a čo dobreho si upiekla? (: sleduješ, hokej, sleduješ? aká opatrná hra zo začiatku...
obdivovateľ, obdivovateľ, prečo neprídeš častejšie pozrieť? aby tu bolo aspon trošku veselšie? (:
tak dobrú noc a všetkým sledovateľom príjemný zážitok :-))
hoďte sem potom výsledok :-)
jeeeej, ahoooooj ty jeden obdivovateľ ;-) prídi častejšie pozrieť a budeme sa starať aj o teba. pa!
Ahojte babulky uz dlhsie som tu nebol...noo mate moj obdiv ako sa starate o tych muzov...a ako pracujetee ze datelinka :)) ste tu same skvele zeny :)) taak budte na seba dobre a posluchajte :P b...... :)
ja periem každý deň v poslednom čase :-( a teraz po 4 dňoch neprítomnosti mám čo doháňať :-)) žehliť budem musieť zajtra.
a čo za akčný deň vás čaká? máte nejaké oslavy?
ja som práve skončila to, čo som chcela. ešte uložiť, poslať, vyčistiť zuby a bežkám do postele :-)
pečiem koláč a varím, chystám sa zajtra na akčný deň...pred hoďkou som dožehlila haldu prádla....ja neviem ako ty, ale ja stále mám kopu prania,za 20 min končím a potom sa uvidí či budem kukať hokej