Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
baby,vy ste si šli potom ešte podriemať?
* s Fínmi
och, aké preklepy tu robím,...
nenormálne ma ešte štvú aj tí rozhodcovia... mali medaily aj im na krky zavesiť, lebo miestami sa mi normálne zdalo, že hrali z Fínmi....
na stv3 dávali potom rozhovor s niektorými ): a ich to určite mrzí teraz ešte viac ako nás,...
tak fíni boli tiež dobrý oriešok, s dnešným dnom sme odohrali dokopy 28 zápasov, 3 krat remíza, 5 víťazstiev a s dnešným zápasom presne 20 prehier....
joj, ale mali sme na to...
ale už by som aj plakať mohla prestať, bo ma z toho bolí hlava.....hmmm
Ich reakcie nevidim, ja to viem pozerat akurat tak na Eurosporte, ci akejsi ceskej stanici a obe s ceskymi komentatormi. Hned za tym dali iny program.
Jasne, bodaj by ich to nehnevalo, ved prisli o bronz kvoli hlupostiam! Nie kvoli neschopnosti hrat! v druhej tretine sa uplne prebrali a bolo to skvele.
A nech zarabaju svoje majlandy, ale urcite by aj oni chceli olympijsku medailu. A takto ju pustit z ruk, ja som taka smutna, tak velmi... Dokelu. Finom to takto hodit do ruk... Pritom neboli silny odvar, skoda, fakt skoda.
Zbohom viac sanci na olympijsku medailu :(.
sa mi už ani spať asi neoplatí,.... joooj
ja sa idem vyplakať do vankúša,... )-´:
joj, mne je to všetko tak ľúto,... aj to ako sú tí ľudia sklamaní,aj chlapi,ale majú aspoň charakter priznali si chybu,....
takto to nemalo dopadnuť,... ))-´:
tie fauly to všetko spustili,...dokazilo sa to,...
taku šancu na OH už nebudeme mať,...
Mohli to ma v hrsti. Strasne to pokaslali tymi faulami a 3-ma golmi, co nam vtedy Fini dali. Som sklamana, boli sme v 2-hej a 3-tej tretine evidentne lepsi.
Ale nechapem, co sa s nimi podialo a na co im to faulovanie v jednom kuse bolo dobre... zeby nervy? Ved viedli o dva goly, no comment, som sklamana, az na plac.
no nič,.... už je to v čudu,.... )))-:
škoda, snažili sa.... tisnu sa mi normálne slzy do oči,...