Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aj ja, a velmi... takto to dosrat... kvoli blbym faulom.
asi budem smutná.... dobre, tak už som.... ):
...
ale noooo, do hrášku zeleného, nech tí naši toľko nefaulujú, nerobí mi to dobre a potom to takto dopadne.... hm
ja som začala tiež v obývačke len tak výskať, a hlavne, pri tom poslednom, krásny bol. A ocino sa len usmieval, už to vidím ako ráno povie mama, že nás (teda mňa :D) bolo počuť na celý dom (((-:
Tak ten gol v ich 4-minutovej presilovke bol bezkonkurecny! :D Tak som jacala, ze mama vysla som :D.
Konecne sa hra, len sa nenechat dat uniest a takto pokracovat! Nakopli sa, jeej
aaaaaaaa 3:1, ja toto asi nerozdýcham, joj, tak teraz len nech si davaju pozor , nech si to ustražia, ale tak 2. tretina im ide super, musím ich pochváliť (((-:
už hrajú, už hrajú, už je 2:1, 2:1, jak sa ja teším, toto ma normálne ešte viac prebralo ((-: len nech hrajú pristane im to (;
Ono aj ked prehraju, ved to je uplne normalne, prehrat niekto musi, ale nech hraju!! Lebo doteraz to bolo uplne nepozeratelne. No...teraz hraju Fini presilovku, tak som zvedava, ci nam to zas opatuju. Ak hej, vypinam telku :-/