Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte (: mne tu nešlo tiež prihlásiť ... asi bola niekde chybička ...
datelinka, nie nesledovala somani ja, ja som sa o jedenastej na intraku zvalila na postel a do 5 minut som zaspala.... lebo to bolo so mnou už fakt zlé, za 3 dni som naspala dokopy možno 5 hodnín... no a teraz som sa do ružova skoro vyspala, tak mám nadspaté... (:
čo porabate?

datelinka1

ojka, pozerala si ceremoniál v noci? ja som síce šla spať o pol štvrtej, ale nedívala som sa. a teraz neviem, či som o niečo veľkolepé prišla :-)

ojka

dobrá víla, mne sa zda, že tí rozhodcovia su z CAN, ale tak to je už jedno, čo sa stalo, sa stalo...
datelinka,toto bude ešte veľmi dlho každého mrzieť, teda aspon ich a fanúšikov, ja len dúfam,že keď budú MS v máji, či kedy, že predvedú tie super výkon (:
darika, kašli na hokej, hlavne, že si sa dobre vyspala, aspon ktosi túto noc (:
nooo, obed uvarený, koláč v trube,... už sa teším (:

dobra vila

Ojka, hej, hej. Ja som sa tiez priatela pytala pocas zapasu, ze odkial su ti rozhodcovia, odkial pochadzaju, ale sme nevedeli. Lebo tiez sa mi zdalo, akoby mali jasneho favorita, aj ked tie fauly si samozrejme rozhodcovia vymysliet nemohli, takze zvalovat to na nich je dost trapne (vychadzam z toho, co vidim u niektorych na svojom FB! Tak neviem, ci pozerali rovnaky zapas ako ja. Mozno so zatvorenymi ocami).
Je tazko uverit ze zahrali tu tretiu tretinu tak, ako zahrali, s kopou faulov, ved to nie su ziadny novacikovia, ale ostrielani, profesionalni hraci. Skoda toho, mrzi ma to, a ich ta medaila tiez isto...
Co sa da robit... Prehra je sucastou zivota, ale ak je zbytocna, tak o to viac to boli :-/.
A fini za to sice nemozu, ale hnevam sa na nich!! :-/

darika

ahojte
a ja vytesena sadam sem,ze vam idem napisat,ze dobre,ze som spala a ...
Som sa zobudila,ked bolo 3:1 a sa mi zda,ze to bola 3 tretina,tak som rychlo zavrela oci a ani neviem ako zaspala.A tu citam,ze sme prehrali.Ja som isla spat asi o 2hod,unavena ubolena,tak teraz vstala.Vsetko este spi,tak neviem nic.No...pravidlo sklamalo.

datelinka1

no, zjavne darika veľmi nepospala :-) keď je taký výsledok. alebo ju sklamalo pravidlo?
každopádne, hokejistov prehra mrzí viac ako ostatných slovákov. trolinku iste aj kvôli finančnej odmene :-(