Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
s prázdninami? nooo, pracovala by som? :-DD katalinka, dobrá otázka, pre mňa odpoveď na zamyslenie :-) ale aspoň by som nemusela ráno vstávať o siedmej :-))
mne sa tiež tak zda, že jarná unava je u mňa už ako doma ((-: ale inak sa ma tie prazdniny nedotýkajú, teda okrem toho, že inak jazdia autobusy...
datelinka a čo by si s nimi robila?
aj ja chcem jarné prázdniny :-)) keď môžem mať jarnú únavu, prečo nie aj prázdniny :-))
datelinka, tak aj ty si mala dnes "prezentačný" den? (:
ahoj dobrá víla (: možno aj zdravie.sk malo jarné prázdniny, i ked len den, ale malo (;
tak by som vyskúšala aj tú špaldovú :-) dnes som si robila hneď ráno v práci, keďže som spala len 3 a pol hodky.... ani neviem či zabrala ako mala, ráno mi skoro na prezentácii spadol laptop zo stola :-DDDD
katalinka, vďaka za pozvanie :-)
Ahojte baby, ani mne nesla vcera stranka, myslim, ze nikomu, lebo ked som sem zavitala rano, tak tu nebolo pat a pol novych prispevkov :P.
no ja som bola dnes v škole, odprednášala som si jeden projekt (inteligentný budík ((-: ), po obede trošku prejst, vonku bolo super a teplúčko , no a je čas sa zasa učiť, zajtra som od rana do večera v škole a mám aj jednu previerku....
jáááj datelinka, zlaté si ty dievča, ja kávu dobrú robím, aj keď ju nsama nepijem iba sem-tam špaldovú....akú lúbiš, uvarím ti sceš?
katalinka, aspoň automat na dobrú kávu? tak to ťa potom chcem do kuchyne :-))