Prečo ešte nespíte?

darika

no ved to,ze aj ja ked niekam mam ist,tak mam pocit,akoby som isla do kozmonautickeho skafandru.Vsetko mi vadi.Ja som najradsej v sportovom.
Idem aj ja,len tak zmurim.Este som pozerala jeden syndrom,co ma ten chlapec,co sa o nich staram,ale...nic specialne som nenasla.Alebo,vdaka Bohu,to nie je az take zle s nim.Tak dobru noc aj vam.Ja budem spat ako batola.

datelinka1

darika, si budeš musieť zvyknúť na iné gate na slovensku :-)) si ako syn mojej kamošky. majú blízko škôlku, tak chodí do škôlky aj zo škôlky len v teplákoch a potom keď idú niekam do mesta, má problém dostať syna do nohavíc :-)
darika, to si fakt dobrá cibuľa :-) už len nakrájať, osmažiť, podliať vínom, vodou, ochutiť, opražiť žemľu a je z teba dobrá francúzska cibuľačka :-))

darika

no,este nie je iste.my ho stale mame.zajtra mi maju zavolat,tak uvidime.aj ked bude o neho postarane,nam bude chybat a my jemu.kym si zvykne...uz nech som doma vo svojej postielke,v ktorej som 4 roky nespala a bude dobre.
mali by ste ma vidiet.dvoje gati na sebe,mikiny a na nose jahodu. :-)

darika

katalinka,jasne,ze ja nosim.Ale nesmiem mat teplaky.Zase nenosim tie vykolenackovane,vygajdane,ale vtedy nohavicky nepoznam.A najlepsie je,ze tu,kde som,ja len v teplakoch. :-)))
Nikde nechodim...