Prečo ešte nespíte?

darika

datelinka
tak toto ked si teraz niekto precita,strati chut na vsetky zeny sveta.Ja spavam niekedy v pyzame-nohavice,tricko,na tom mam telaky,mikinu a zupan.A tie ponozky.Tu totiz v noci sa nekuri.Synovi staci pyzamo a je spoteny,ale mne je stale zima.Ma vola syn,ze som cibula.

datelinka1

ani ja by som nemohla spať v nohavičkách :-) však bez nich je fajn ...
darika, čítajú to tu všetci, tak im ešte hoďme nejaké pikošky, nech je zábava ;-)

darika

isli sa tam potom pozriet,ale psik tam uz nebol,tak sa asi vratil domov.
Katalinka-tak to jo,bombardaky,to je ono.Ale naozaj,ja musim mat telo v takom pohodlicku,aby ma nic neominalo.

ojka

darika (((-: ozaj a čo sa stalo s tým psíkom, čo sa zranil vtedy nedaleko vás?
katalinka, no baby sa vedia aj samy sa zabaviť, ale tak no.... ((-;

darika

len ja tu mam take specialne ponozky na spanie.Bola som doteraz pri krpanikovi.Strasne plakal kvoli havkovi,ze ho tu musime nechat.Tak som mu vysvetlovala veci,aby snad pochopil.Aj ked pochopi,ale srdiecko bude boliet este dlho.
Katalinka,snad tu teraz nebude citat chlap,ale...ja ked beham len v teplakoch,tak nohavicky nemozem.Ani na noc.Ine je,ked sa obeleciem,ale nenavidim nohavicky.A keby som mohla,tak tie najvacsie bombardaky,aby som ani nevedela,ze ich mam. :-)

ojka

och, tieto posledné dni tu je tak tichúčko, a ani žiadni chlapi nás tu neprídu pozrieť, čo sa nás boja? (-:O

katalinka

niééé datelinka ja jem vždy primerane, alebo veľa, dnes som jedla statočne, ale mám nervy na dranc asi to bude ono...