Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja tiež niekedy spávam v ponožkách a ráno ich hľadám po celej izbe :D
mne sa nezdá :-) že si ty málo jedla, katalinka, vtedy je taká brutálna zima :-)
kokos ale dneska je to brutal kosa
fakt? darika? ty spíš v ponožkách? :-)) ja zas nemôžem, mne ponožky v noci prekážajú, aj keby som v nich zaspávala, zobudila by som sa bosá :-)
neviem prečo si hneď predstavujem milovanie v ponožkách :-)) to sú asociácie :-)
darika, bude to fajn, vždy je ťažké odísť, keď si si na niečo zvykla... poznám ten pocit... ale zas čakajú nové miesta, noví ľudia, priatelia a najmä rodina.
no tak mne to tiež nepomáha, ale mám aspon trošku lepší pocit (: ja keby som mohla, tak zaspávam každý večer nalepená na radiátori...
ojka ale so mnou to nič nerobí a po čaji mám zimnicu, vždy som vedela, že som výnimočná, ale že až tak :-D
darika vidíš, ja zas nezaspím bez nohavičiek, ani keby čo bolo...
no ja bez ponoziek nezaspim.to radsej bez pyzama,ale s ponozkami.a som nejaka nachladnuta.co som nebola asi 2 roky,tak mi len vali z nosa a kycham kazdu chvilu.az mam nos samu chrastu.
ahoj katalinka, hej, aj mne sa také čosi často stáva (: sa mi ocino smeje, že vonku môže byť aj 30 stupnov a zima mi je ((-: daj si horuci kupeľ, hrubé ponožky, dobrý čajík.... (:
akojte krásky :-)))
zuzic ty si číslo, cez prázdiny do školy, to by sa mne nemohlo stať :-)
darika to je len taká cestovná horúčka uvidíš, že to zvládneš a keby nie, život ti predsa nekončí a žiť môžeš kde len budeš chcieť ak to na SVK nebude to pravé orechové vrátiš sa ....
jááj baby, je mi strašná zima, už neviem ako sa zohriať, aj vy také mávate?
ahojte kočky (:
darika, nebuď smutná, ja viem,že si tam prežila časť svojho života a bude ti to chýbať, ale aj na SVK si určite rýchlo zasa zvykneš a zasa začneš prežívať nejaké krásne obdobie (;
och, baby, ja som bola dnes zasa do večera do osmej v škole, som vymačkaná na maximum....