Prečo ešte nespíte?

zuzic

ojka to brat je strasne technicky typ keby si vedela co vsetko doma mame...az mi to leze na nervy:) inac ale od rana sa tu neukazal ani jeden holub:)
help aj ja hlasujem za plamenomet:) inac k tym psom mne tiez lezu na nervy. minule som strazila kamaratkinho maleho braceka a isla okolo teta s takym vycesanym psom a maly sa hned naciahol ze ho pohladka a ona psovi ze "mucinko nechod k tomu decku este ta uspini." som myslela ze ju zavrazdim...
inac ako sa dnes mate? ja mam taku zufalu naladu az mi je veselo:DD

datelinka1

no povedz a keď dieťa hlasnejšie rozpráva pod domami, babky už nevrlo vyzerajú, čo to za krik, ale psi môžu brechať, špiniť na pieskoviskách, ale sú to miláčikovia...
myslím, že pokuty by to spravili. ešte by som aj zastavovala na ulici psíčkarov a kontrolovala, či majú so sebou vrecká na výkaly. ak nie, nech platí.

Help

no asi tak:)
dal by som takym humusakom taku pokutu,ze by radsej psa predali.....
Ved to uz je o com?? Viac psov ako deti.
Sakra!!

datelinka1

help, čo my dospelí, aspoň pozeráš pod nohy, ale ja pokrikujem na dieťa, len pozor, poď sem, tam nie..... akoby som bola blázon. najlepšie na tom je, že tie exkrementy boli na kope snehu a teraz je to uprostred chodníka :-))

Help

datelinka- nelietaju,ale spinia ako v chlieve:)

O vykaloch mi ani nehovor po tej zime.....nebolo vidiet chodniky a tak sracali psi vsade aj po chodnikoch.....a po roztopeni clovek to musel obchadzat ako na zavodoch....kto skor do niecoho stupi.

datelinka1

mne sa nepáči, že aj psíci značkujú všetko, každý meter popri chodníku je "koktejlový párok" :-)) nemám nič proti psíkom, skôr proti ich lenivým pánom...

ojka

no tak mne sa tiež nepáči, že "značkujú" všetko, čo uvidia,...hlavne v meste alebo kde, sochy, pamiatky, lavičky.... brrrr (-:O

Help

ojka- ale su to svine.....tak co s nimi:DD
tie ich sracky.....ak to vidim obcas na aute.....ma ide porazit a nie to este na balkone:)))