Prečo ešte nespíte?

darika

prajem pekny vecer.tak som tu na chvilku,ale len aby som sa ozvala.kazdy den placem,neviem ci os zufalstva,alebo,ze odchadzam,ale...toto mi zobrala 5 rokov zivota.Baby,ani som vas necitala,tak sa amluvam,ak nieco riesite,ale len tak som chcela napisat.Iri su nauzasnejsi ludia na svete a ja ich stratim.to,co som tu nasla,stratim a nikdy nenajdem.uzasne veci sa nikdy nezopakuju.je mi z toho na nic.keby som mala vsetko rozpisat,tak som tu este dve hodiny.az teraz prichadzam na to,ze tu bol moj domov.

zuzic

datelinka no co asi ucila som sa:D piati sme boli:)) tiez na nas tak cudne ludia divali:D hned rano som stretla upratovacku ona je taka svojska ta div ze mi nevynadala:DD
hej bolo to spolu aj s lepidielkom:) keby som sa nebala ze ich nedam dole hned by som ich nalepila:) no vies to je taka moja chyba ze ked zbadam nieco krasne nemozem odolat:) vies kupila som si take fialkove vzadu tmavsie, potom ide do belsieho az dobiela a s takym diamantikom...nadherne su, take romanticke jaj krasne:) aj ostatne baby nosia ale hanbim sa opytat ako si ich dam dole potom:))

datelinka1

zuzic a vieš že aj ja som práve dnes pozerala na tie umelé nechty? mali modré, ružové, priehľadné, s ornamentami.... moja kamoška mala také na svadbe, ale veru neviem čo s nimi robila :-)

datelinka1

bože, zuzič a čo si robila v škole cez prázdniny? už si horšia ako ja, aj ja občas skočím do práce cez dovolenku :-))
a tie nechty neviem, máš k nim aj lepidlo?

zuzic

ano, dnes som bola v meste a kamaratka ma nahovorila ze nech si skusim nalepit..tak to chcem zajtra skusit nalepit...ale rozmyslam ako si ich potom dam dole? ze ked sa mi jeden odtrhne alebo nebude sa mi to pacit ako ich dam dole? nevies?
inac dnes som bola aj v skole:) cez prazdky dobra debilita:DD

datelinka1

zuzic, nepomôžem ti, to myslíš tie nalepovacie nechtíky? ja mám prirodzené, jeden čas som chcela vyskúšať gelové, ale asi nebudú, keď počúvam, koľko je s tým problémov a najmä ako oslabia tvoje vlastné...