Prečo ešte nespíte?

zuzic

juchu:DD jaj aky krasny den dneska:)) hihi:))
datelinka to vsetko kvoli tebe:D dnes som sa ucila mozno len hodinku ty si to zakliala:DD hej jak ten cas leti...ved len teraz som si robila obciansky a o tri mesiace mam zase narodky:DDD

ojka

ahoj datelinka, on praveže ani taký tažký nebol, len ma celý tak zmohol,neviem prečo... ale už je zasa o niečo lepšie (: niekedy sa cítim ubolená jak nejaká dôchodkyňa...
do kedy si buntošila pri robote? ja som aj tak zaspala asi až okolo tretej... (:
no idem si ja batoh domov pobaliť....

datelinka

ojka, prečo si mala ťažký deň? tak sa utekaj vybúvať a už budeš oddychovať doma :-) hlavne neprešvihni čas, keď sa ti ozaj chce do postele. mne práve prišla nejaká práca, tak to idem hneď pozrieť :-)

ojka

no dobre, tak idem ja zas do tramtarie, sem som len tak zablúdila,... idem sa zahrabať do vankušov a periny, lebo už je to na zcvoknutie,...
pekný zvyšok večera a bru noc,...

ojka

och, to bol den, cítim sa jak dolámaná... už sa len jeden krat vyspím a zasa budem doma
a vy ste sa dnes ako mali?

datelinka1

och, aká zmena vizáže. nevymenili vám ho niekde, zuzic?
zuzic, celé prázdniny mieniš stráviť učením? bola si dnes na čerstvom vzduchu? cez obed cítiť jar, ale k večeru je ešte pekná zima... ľudkovia, nedávno sme odprevadili vianoce a už sa blíži veľká noc ... letí to závratne. zaraz budem dôchodkyňa :-DD

zuzic

no sikovny som nanho pysna:) maturuje na gympli a jednu z prihlasok si podava takym elektrickotechnickym smerom:) 19:)) akurat dnes sme sa o tom tak bavili ze prvy krat sa prejavil ako trojrocny ked zacal opravovat stare radio co ocino priniesol:)) skoda ze som ho nevidela:D vtedy bol zevraj blondavy kuceravy..teraz cierny a rovne vlasy:DD

datelinka1

zuzic, hlavne že opatrenie zabralo :-)) šikovník je ten tvoj braček :-) koľko má rokov? študuje aspoň niečo technické? či gympel?