Prečo ešte nespíte?

lleilla

my sme mali pred 3 mesiacmi stretko po 5,ale nebola som-co mam info,tak sa ludia moc nepomenili,niektorym akurat obrucky pribudli,ale tak poskromnejsie aj to-ojka,to len moja blba nalada,mam toho teraz dost,som unevena a podrazdena,nestiham a je mi smutno,lebo som tu sama,zajtra snad bude lepsi den

datelinka1

katalinka, tak stretnutie po 15 rokoch? :-))) bože, to sú cifry :-)) aj my by sme mali mať v lete stretko po x rokoch, tiež som niektorých od maturity nevidela. to bude sranda. lebo už sa mi teraz stalo, že som sdvoch svojich bývalých spolužiakov nespoznala, keď sme sa náhodne stretli :-) ale mám spolužiačky, ktoré vyzerajú presne ako kedysi. na niekom skrátka čas nezanecháva nejaké výrazné stopy :-) zopár mimických vrások, to nie je tragédia, to je na skrášlenie :-)

lleilla

ahojte,ja ze nakuknem sem a aspon trosku sa potesim,co ste za den pekne prezili a tu tolka nostalgia za tym,co bolo-no baby,tymto len prehlbujete moje sucasne pocity,mne je smuto ....:o(

ojka

no my sme sa väčšina rozprchli už ked sa išlo na strednú a keď prišla vysoká, tak tým dupľom, niektorí do školy, iný za prácou, zahraničie , a iní na materskú (:

katalinka

ale to nie je o preteky :-)
ja som roky nežila v meste v ktorom som vyrastala a keď som sa vrátila všetci sú fuč :-)

ojka

ja som túto nevidela, hm, asi odvtedy ako sa jej narodilo bábo, 4 roky, ale niektorých z triedy už dobrých 7 rokov....ja viem, ešte sa nechytám na tú tvoju 15

ojka

ten FB je aspoň na niečo dobrý, práve som sa tam nejak "stretla" s jednou kamaratkou zo zakladnej, čo som ju už dobré roky nevidela, jáááj, jak ten čas letí...