Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
katalinka, uvidíš, niečo pekného vyberieš (: a ked by sa nahodou nepodarilo, tak mu kúp aspon nejaku čokinu a povedz mu, že ked budete spolu v meste, tak spolu niečo pekné vyberiete...
no neviem či to čo vyberiem bude dosť coool, ale pokúsim sa :-)
zuzic , no tak sa nehanbi, ja mám rozprávky tiež rada...
katalinka a čo tak nejaké pekné tričko alebo mikinu?
ojka ale ked ja sa hanbim ked ono to bola rozpravka:DD ale ked my sme chceli ist dnes vecer a bolo nam jedno na co a tak zobral co bolo:DD
ojka on je typický pubiš...nič ho nebere a v knihách akurát len obrázky :-) hry na PC alebo playko sa mi nechce kupovať, na môj vkus ich má dosť, inak má úplne všetko...
zuzic, tak si skús spomenúť ako sa tá blbosť volala (;
no, ja sa mám tak ako vždy... dnes som akurat došla domov, tak už si robím program...
ojka co ja viem taka blbost:) ale to je jedno hlavne ze sme sa zabavili:)) a ako sa mi mas?
zuzic a čo pekného v divadle davali?
katalinka a čo drobec rád robieva? a čo nejaká pekná knižka, encyklopédia?
datelinka:D tak vdaka tebe:)))
prave som prisla z divadla:) takze pekny den:))) zajtra uz makam ale dnes bolo fakt super:))
zdravím vás nespáči
ojka, darika, datelinka .... ďakujem ....
baby nechce sa vám poradiť nejaký fajn darček pre 12 ročného experta? Nič ma nenapadá a mám na to len dva dni...akosi som sa neskoro spamätala...