Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja som zvedavá tiež (-:O
hm, nech ich aj pustia si pobehať, ale ked bude suchšie a krajšie počasie, takto to veru robí len neplechu aj podla mna /: zaujímavá taktika, ved nadýchať sa "čerstvého" vzduchu môžu predsa i pri tej prechádze po chodníku (-:O ja si pamatam, že za mojich čias sme na také prechádzky chodievali, to bolo doobeda, potom sme sa naobedovali a išli si pospať nachviľku, okolo tretej sa budili a hrali sa vnútri, kým pre nás neprišli rodičia, teraz neviem jak to veru chodí...
no sem s tým, som zvedavá :-)
vieš čo ja na škôlke nenávidím??????
vidíš aspoň s niekým sa vieme potešiť
:-))))
ale však nech idú, pre mňa za mňa, ale po chodníkoch a nie do blata... však len prídem popoludní do škôlky a všade poopadávané kusiská blata, keď berú rodičia deti. upratovačka je šťastím bez seba... a my zdieľame jej radosť.
nám pani "riaditeľová" povedala, že musia s detičkami chodiť von za každého počasia do -10...mala som chuť jej rozkopať.... a čo astmatici je ich čoraz viac a nikto na to neberie ohľad, také hmly im vraj dobre nerobia, jedná mamina sa snažila o výnimku.....neuspela :-(
to bola iste knižka o dvoch ovečkách, ojka :-)
neblatovali sme sa. deti v škôlke sa blatovali... mňa to dosť hnevá, že ich nechajú hrať sa na dvore, keď je takéto počasie, prídeme domov vždy s dvojcentimetrovou podrážkou z blata domov. dlážku umývam každý deň, to je samozrejmé, ale prečo ešte toto všetko k tomu??? ja by som bola za to, aby sa išli pekne detičky poprechádzať po asfaltových chodníčkoch, ale to by si tety panie učiteľky tak nepoklábosili ako keď ich vypustia do záhrady.
dobrá víla,nooo, mne to je tiež trapne s tým papierikom, ale je mi aj trápne im to stále opakovať, že či si nevedia po sebe upratať,.... ja už neviem čo s nimi.... inak, to bola dobrá knižka, keď ta tak dobre uspala, (; dobrú noc ti prajem a a a teším sa ked sem opäť zavítaš (:
datelinka, ste sa boli dnes nebodaj guľovať? alebo "blatovať"? (;
dobrá víla sa vyspi sladunko do ružova :D