Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vďaka za pekné prianie od dobrej víly :) to sa musí splniť, však? :-)) aj tebe dobrú noc, víla :-)
datelinka všetko možné....ja bežne keď periem v nekresťanskú hodinu prestavím kúrenie aby všetko bolo ráno o.k. ....
:-))))
Babenky, ja sa lucim, tak vam prajem sladke, nicim nerusene snicky a zaroven pekny den az vstanete.
Ja idem do driemot, uz som dozrela do perinky :P. Dufam, ze sa tu coskoro objavim a budete tu, popiseme...
Majte sa, papa.
katalinka, ja som konečne vešala to prádlo :-)) hádam rukavice a oteplováky do rána uschnú na radiátore...
ojka... tak s tym papierikom to vobec nie je zly napad!! Spravte to tak, ked sa obavate osobneho styku z oci do oci, aj ked mi to pride trapne, ze taketo veci musite pisat, pretoze si po sebe automaticky nepoupratuju/nevycistia (povzdych).
Datelinka - presne tak, pribeh je ozaj smutny, ak je to vazne podane tak, ako to v skutocnosti je, ze tie dietky su tak vazne chorlave. Ale zvysok deja... tak ked su tou myslienkou posadnuti, tak co filozofuju, nech ten koberec spalia a... a aj tak NEmaju po probleme, chapes... :-/
takže už asi všetci spíte alebo sa sprchujete s ojkou ?????
či jak to je mládež :-))))
no, to je skôr na denzovi ((-: no však už ja to tu už nejak prežijem v tejto mietami adrenalínovej spoločnosti.....
už som to upratala, teraz to rozdýchavam a môžem sa isť takmer s hodinovým "meškaním", konečne umyť (((-:
ani som si nevšimla
to je na tebe.... :-))))
katalinka, aké pekné číslko si chytila (: