Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
náš nieked presne pomenuje farby a niekedy presne naopak, možno je farboslepý :-)) ale zas chcieť od trojročného dieťaťa toto, to je veľa. a napokon, môže to byť vysušená fazuľa.
ojka dnešné školstvo.... ja neviem čo chcú z tých detí, ale ma serú už statočne, krpec je predškolák a máva úlohy, on sa teší do kôlky, ale ja mám také nervy....že by som ...
ja neviem, veď to nie je normálne, mne to je divné... :-(
presne tak, katalinka. ja som si všimla, že do všetkých krúžkov tlačia svoje deti najmä rodičia s nižším vzdelaním. to je na dlhú debatu a je v tom jasná filozofia. ja už pomaly pôjdem, tak snáď to rozoberieme inokedy :-)
skoro ma .... malá má 3 roky
hm, ako vidím, tak sa to dost pomenilo ): už to nie su tie škôlky čo bývali, alebo sa mi to možno zdá, že naša škôlka bola na dedine, bolo nás tam maximálne 15, och to boli časy, ked si na to spomínam, a teraz je už tak málo detičiek u nás, že tá školka je už asi 4-5 rokov zatvorená,...
a dcéra mala učku ktorá jej nedávala včielky (už ich u nás známkujú) lebo maľovala fazuľu hnedou.... a nie zelenou
no presne, katalinka, mňa to doslova kaká. ja som rada že nájdem nejaké čižmy potrebnej veľkosti, teplúčke, kožené a potom si spomeniem na škôlku a dokelu, majú šnúrku. papučky to isté, také drobné ešte sú vždy na pracku alebo šnúrky, nie sú nazúvacie... aoni nemajú čas sa s tým babrať. iba jediný raz túto zimu som mu dala body, lebo bol stále premrznutý, tak nech sa mu neodkrýva chrbát... a hneď ráno na mňa učka, že a to my nestíhame ešte rozopínať... pritom na cvočky to je, jedným ťahom to rozopne!! tak som jej povedala, nech mu to nechá rozopnuté... no, majú to ťažké s tými našimi deťmi a ešte ťažšie s rodičmi...
vieš datelinka ja som sa snažila vyhovieť ale čo je veľa to je veľa, keď ma chlapec prosí, že dramatický eee a teta učiteľka len to svoje .... keď som ho dala na Aj tak vraj je šikovný, ale doma sa sním neučím, radšej hráme hokej, alebo dačo iné...pre nich som divná,ja som za to aby deti vedeli loziť po stromoch a mali zdravé sebavedomie :-)
ostatné sa naučia keď príde ich čas :D
také to že .... nemohli by ste mu obliekať iné bundičky, lebo sa mu to zle .... alebo prečo ju nečešete inak....potom my jej to nevieme tak špeciálne učesať....
dajte ho na dramatický taký chlapec nám chýba.....ďeťom sa netreba až tak venovať, lebo si vyžadujú zvýšenú starostlivosť....
my máme také účky, ktoré sú šéfky v pravom slova zmysle všetko im človek robí jak chcú, ale stále prídu s niečim novým....
ojka, teraz majú toľko aktivít deti, že sa nestihnú ani pohrať :-( to mi je trochu ľúto, lebo je to drobec a príde zo škôlky nevyhratý...