Prečo ešte nespíte?

lleilla

ojka,tak to sme dve,ja uz ratam dni-uz len 16 u mna :O) a s tou narocnostou,vidis,pred par dnami ti ku stastou chybala len tepla voda a zrazu by uz aj cistu vanu chcela??? :D(samozrejme ma neber vazne,si utahujem),katalinka,snad sa toho slniecka uz coskoro naozaj dockame

ojka

lleilla, no veru sme ťa tu dnes spomínali, tak sa teším s tebou, že to je s tebou ešte fajn (: no vlastne si to skoro vystihla, ja zhrniem, že denz bojkotuje operaciu, už máme 3 zlaté medaile, posťažovali sme sa na škôlkarsky systém, ale inak je tu celkom veselo ((-: ale inak ver, že radšej by som brala jednu sprchu ako takú vanu ako máme my (-:O ja viem, to sú ty nevdační študenti :D joj, jak sa ja len teším domov....

lleilla

Ahojte dievcata,ja dnes len na skok dat o sebe info,ze teda este to so mnou az take zle nie je,vzhladom k tomu,ze mozem sediet v izbe,ktora nema mreze na oknach a mozem vam pisat - dnes ste sikovne,ste vela popisali,som len tak narychlo ocami prebehla,datelinku som uz nestihla,ojka k tebe-bud rada,ze mas vanu,to kazdy na intrakoch nepozna :D a katalinka,jejda vidis,som ani nevedela,ze mas dcerku-no tak som dnes snad nic nepoplietla a vsetko spravne pochopila,lebo to bolo len take max rychle precitanie vasich noviniek a postrehov z dnesneho dna