Prečo ešte nespíte?

dobra vila

datelinka, jj, svata pravda.
A taktiez nepit vodu, aj to rizikove, aspon co sa vyprsknutej vody na pocitac tyka :P. Ale odkial som mala vediet, ze tam zacnete take perly hadzat... Denz to s tou upalenou tetou vazne zabil! :D

datelinka

zmena je život, help je zmena - help je život :-))
ojka, však mi popraj, idem ešte vyvesiť prádlo a nechám chvíľku preschnúť vlasy.
dobrá víla :-)) že zadrhnúť kefkou - ponaučenie pre teba aj ostatných, nikdy nečistiť zúbky pri čítaní fóra, nikdy nevieš kedy ti zabehne.

dobra vila

ojka, tak to si borec!! Mne to islo biedne a veru riadne... ako v lete na saniach :D. Sice ja som mala fakt trklu temu a materialy na to zaviseli iba od dobrej vole inych a to som si mohla piskat...
Ja som mala akoze rozobrat tunajsie media a ziskat vnutropodnikove informacie a nevies si predstavit, aky problem to bol a kolko namahy som musela vydat! Nikdy znova, bleee :-/.
K tomu citaniu neviem ci sa dostanem, lebo asi za 15 minut zaleziem a pospim, treba vyuzit, ze som vedla ako jedla t.j K.O a zrela do postielky :D
Ale ako vidim, nie som jedina... Dnes to tak asi citime vsetky tri :P

ojka

víla (: no zatial to ide fajn, prvú kapitolu mám už odsúhlasenu vedúcim, len tam nejaké maličkosti doplním a čakám čo mi povie na druhú a tento týždeň by som sa rada pustiť aj do tej tretej,... to ked sa človek rozbehne, tak to ide fajn (: a ty sa akú knižku chystáš čítať?
datelinka, postel pred tebou? takže môžem ti zaželať už dobrú noc? (:

datelinka

dobrá víla, však si nezvykaj na helpa, za pár dní tu už možno nebude :-) teda bude tu, ale zas pod iným menom.
ja mám teplučkú sprchu za sebou a zaraz posteľ pred sebou :-)

dobra vila

Jaj, fakt, ved ty uz pracujes na bakalarke. A ako ti to ide? Chystas sa potom aj dalej, ci nie?

A co je s datelinkou, isla hajat?

Ozaj a co je s bingim? toho som tu tisic rokov nevidela.