Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
takže sa nenápadne posielaš k denzovi, kde to mám aj "ooool inkluuuzif"? (;
ojka do Biskupíc len cez deň a kedy len chceš...ale takto večer....no moja to veru radšej nie... :-)))))))))
no však ja som sa už smiala s mojimni babami na izbe, že sa pôjdeme všetky umyť okolo šiestej a necháme tam všetok ten bordel,...ale tak ja som zasa taká neni, neviem, ja som skôr taký nekonfliktejší typ, ale ked sa inak nedá.... ): však už sme normálne rozmýšlali, že do kupelne nalepíme aj taký papierik, nech si každá slečna nezabude po sebe upratať....keď im to slovne nestačilo povedať
jáááj datelinka véééééľmi ja depkárim ja to s babami neviem, a asi ani nebudem, už som ja "stará vražda" ale život je zmena a s chlapmi je to lepšie myslím v práci :-)))) CHLAPA NENAPADLE LIEZŤ DO CUDZIEHO COMPU to mi ver....
ojka, nabudúce choď do vane prvá ty a nechaj im tam bordel, možno pochopia... alebo im tie vlásky pekne nechaj na okraji vane a ráno povedz, že aby im v parochni nechýbali...
katalinka, vitaj, takže ty sa už do práce zberáš, no fajn, bude veselo :-)
datelinka, to važne? fuha, tak tomu hovorím tiež slušná drzosť (; niektorí ludia asi nepoznajú kde sú tie správne hranice....
katalinka ((((((-: nebudte na mna takí zlí, ono to važne vyzerá nechutne (; hm, a to tá ponuka do biskupíc alebo k denzovi sa vztahovala aj na upchaté vane? nielen na odstávku teplej vody? hm.... ((-:
jááááj ojka to je dph za štúdium :o)
tie vlasy.....ách jaj...to máš za to, že nexceš ísť do vane ku Denzovi (al. do Biskupíc :-)))) )
ojka, mne dnes moja zvedavá kolegyňa pozerala do notebooku, kým som bola na obede. neviem čo ju tak veľmi zaujíma, že sa nezdrží ani tak vážneho narúšania súkromia. ..
len zas je riziko, že to nemusí byť práve tá teta. potom si upália celú rodinu.... :-((
ale príbeh ozaj smutný, len mi to pripadá, že celé to svoje nešťastie potrebujú na niekoho zhodiť aby sa im snáď trochu uľavilo :-(
ludia zlatí, ja do postele veru ešte nejdem, tak som sa teraz zasa rozčúlila, plná vaňa zasa vlasov, opäť upchatá,... toto nie je fér... kde je už tá kultúra... ja si ešte chvilku ponadávam a potom ten humus zasa popracem ako obyčajne aby som sa umyt vobec mohla,....
víla (: ja som tiež najprv horekovala nad mojou temou, ale ked som to porovnávala s ostatnými, tak som dopadla ešte dobre, nám prideloval totižto témy počítač....